Pamuk_seker Bsrsn 2 dakika sonra geçiyor zaten pasta kes foto cekil derken ucar gider 😀birsey olmaz 😆
Pamuk_seker Bsrsn 1 tane al dene bakalim ben 4 yil önce kullanmistim kinamda şimdi nasıldır bilemem😀😀 Sonra ihbar etmesinler sizi evde ne yapıyor bunlar diye
Pamuk_seker Bsrsn cesitleti var volkan 4 metre diger kalin maytap cok dumanlı degil isterseniz ondan tercih edin diğerini görünce farkli geldi bana 😀
Milamoms Bsrsn Bende Makarna salatasi Kete ( yöresel ) Muffin Pasta Yapicam bence yeter 4 çeşit ne diyorsunuz?
Pamuk_seker Bsrsn aynen farkli çünkü ama ikiside ayni görüntuyu veriyor benim dedigim küçük tup videodaki adam su düğün lerde yere konulandan gösteriyor tavana kadar cikar sonra balaonlar bam bam aman aman kalsin😁küçükleri bana yeter
Bsrsn Pamuk_seker kız yok o küçükler bütün mahalleyi sarar vallaha 😂😂 iç mekan Volkan’ı varmış baktım şimdi netten 😂😂
Hirab Kızlar banada akıl verin Ramazan’da doğum günü kızımın kimse gelmeyecek ama ne yapsam 🤷 gelirse annemler eşimin annesigil 🤷
Bsrsn Hirab ben senin yerinde olsam iftara çağırırdım canım yemekten sonrada pastayı keserdim . Zaten iftardan sonra birşey yenmiyor hiç uğraşma 😊