Dtbrc Oğlum bikaç gündür çok huysuz sürekli ağlıyor,kucaktan inmiyor asla uyumak istemiyor ama uykusuzluktan pert vaziyette gözleri kızardı artık.gece desek bin kere uyanıyor.ah çok yoruldum şimdiden..önerileriniz varmı
Ezgialp Dtbrc benim kızım 3ay 10 günlük biberon reddi dışında bir huysuzluk yok şimdilik, ne zaman başladı sizin atak
Ygmrclk Dtbrc 4 ay 9 günden selamlar 😁bizde sadece uyku sorunu oldu oğlum normalde geceleri uyanmazdi ben saat kurup yedirirdim. Şimdi 1 saatte bir uyanıp ağlıyor geri yatırıyor ve gece 12 olmadan yatmaya başladı 😭 başka da bir sorun yaşamadık şimdilik 😁
Tugcesilam Dtbrc öneri yok cnm uyutma yolları sececeksin yapacak bişey yok malesef bmm kızım 4 ay 10 günlük normalde yatagına yatırırdım uyurdu ama şimdi direniyor kucagımda sallıyorum öle uyuyor maleaef düzen zaten alt üst oldu
Dtbrc Tugcesilam benimde tepinmediğim kaldı valla her yolu deniyoruz bakslım,bide sürekli ama sürekli ilgi ve değişik oyun istiyor beynim çalışmıyor artık gülsün diye ne yapabilirimki🤷🏼♀️