Ozlemberkay bnde dogmda kabiz oldm ikiniyordum cok afedersniz popomda ic kisimda yani misket buyukligmde misktn biraz kucuk sislikler cikmis 5 bucuk ay once dogm ypatim hala oyle korkudn drye gidemiyorum cunku dogm sirasinda parmaklamislardi cok cnm yanmisti
Yzn Ozlemberkay bende öle aralıkda dogm yaptm daha cekiyorm git doktora genel cerrah a hc incitmiyo 2 saniyede bakıyo parmak flan atmıyo zaten şiddetli acıtken gitmştm ben ama hc acıtmadı hemen bakdı cekldi
Minnakkk Yzn bende çok cektim ağlıyordum tuvalette hep her gece yatmadan önce pamuğa zeytınyagı döküp koydum bıraz rahatlamıştım sımdı dört ay oldu Doğum yapalı kabız olmadığım sürece sıkıntı yok çok şükür
Arzuayse Yzn normal dogummu yaptiniz benim normaldi oncedende vardi ama bikac haftaya iyilesirdi genelde bu iyilesmiyo ama isirgan otu lapasini duydum istanbulda oturuyorum nerden bulcam isirgani taze kurutulmus olmasi gerekiomus
Ozlemberkay Yzn ayni hni catla cikiyorz oylmi ypacgiz gene o sekilmi bkiyor bnmki batma flm oluyor cok zorlniyorum cokta aciyor
Yzn Ozlemberkay yok canım secdeye gidrr gibi fur dedi utandgımı biliyodu zaten hemen kenardan baktı benmkindede oluyo batma hc gecmiyo yaparken cok ağlıyorum sıcak susuz yapamıyorum bildgn
Hazalss koalaveannesi ben sürekli içmiyorum ama. 3-4 içmede düzeldim hatta. Sen bağırsaklarını mı alıştırdın acaba :/
Yzn Arzuayse normal dogm yaptm kan ilacı kullandm oda kabz yapıyodu ben hemoroid hastalıgını bilmedgm icin dikkate almadm hc
Yzn Hazalss ya ben hep öleyim afedersn ama büyügm bazan dört gün bazan bi hafta bile oluyodu yapmadm kendimi bildm bileli böleym ben
Secilyurttss Ahsenim dogum sonrası bende de catlak olmustu cok cok zor bisey inan dogum yaparken o kadar canım acımıyodu ama gecti şükür 😀 kullandığım kremin adını söyleyebilirim ama kullanmadan önce doktora danısın mutlaka benim 1 ayda gecmeyen catlak Bi kac günde gecmisti