zeynepzeze Merhaba, diyetle beraber korseli kullandığım da faydası olur mu acaba? Kullanan varsa yardımcı olur musunuz
Elasuheda zeynepzeze kullanmadım ama doktorum tavsiye etmişti oda benden 1-2 sene önce doğum yapmış yamuna korseyi kullanmış memnun kalmış
Arinikoo Ruzgarnannesi bende aldim kullanali 4gün oluyo cok yememeye çalısıyorum zaten korse izin vermiyo buna 😁tok tutuyo gibi birsey 3haftada etkisini genelde görüyolar ben yorumlara bakarak aldım özellikle dogumdan sonra ciddi anlamda memnun kalan cok kişi var bakalim daha basındayım 😁
Ruzgarnannesi zeynepzeze dediğim gibi goguslerim biraz buyuk olduklari icin korse beli skinca bel zayif gogusler daha cok goze batti hoslanmadm o durumdan o yuzden kullanmadm
Ruzgarnannesi zeynepzeze bende güvenmiyodum ama arkadasm da kullandm o da güzel verdi bende şans verdim insallah ise yarar
Arinikoo Ruzgarnannesi Bendede göüsler büyük oldugu icin genelde ewdeyim zaten sabah takıyorum 5de falan çıkarıyorum dısarı çıkarsamda bol kıyafet tercih ediyorum cokta belli olmuyo 😁
Ruzgarnannesi Aydenizerdogmus evet emziriyorum hayr zaten icerisinde yesil çay rezene ve diger caylardan var istahimi çok kesti
Ruzgarnannesi Selindogus merhaba evet gördüm 1 ay diyet ve çayla 75.500 den 68 kg ya düştüm çay olmasaydı sürekli diyeti bozardim canm tatli cok istiyodu bide gec saatte cok acikiyodum hepsi gecti yani
Ruzgarnannesi Selindogus cocugum cok huysuz ya onu yapamiyorum malesef yapsaydim daha etkili olurdu belki
Ruzgarnannesi Selindogus rica ederim,ilk 5 kilo kolay diyolar ödem felan bakalm insallah sonrasi da guzel gecer yaza kadar hedef kiloma ulasirim insallah