Nida_nur4448 ejderyaaa fondotenlerin hepsi çok zararlı aslında cilde ama porselen kullanmanızı tavsiye ederim
minnosum25 Nida_nur4448 Cidden mi 😁doğal hiç boya yaplmayan koyu kahve saça ombre iki üç seferde mi tam oturur peki bı kaç yere sordm hep öyle dedi bide size soraym dedm
Mynameisugu Uzun zamandır sacimi siyaha boyamak istiyorum ama çok kararsizim önerir misiniz nasıl kullanımı ne yapayim bana yol gösterim saçım bu arada bal köpüğü siyahın bana yalistigni düşünüyorum ama cesaret yok:)
Nida_nur4448 Mynameisugu canim siyah asıl durur profildeki siyah saçlı benim 8 seneden beri kuaförüm ama siyahtan vazgeçmem onerirrm siyahi 😊❤️
Mynameisugu Nida_nur4448 ay ilk defa biri bana boya dedi kime sorsam kullanamazsin dönüşü olmaz birdaha başka renk boyayamazsin diyolar peki hangi marka boya kodu felan nasıl önerirsiniz bu arada sizede çok yakismis bayildim😊
covirgin Nida_nur4448 saçlarım çok sönük hic canlı değiller on taraflarimda asiri olmasa da acilmalar var maske vs öneriniz varsa alirim🥰
Nida_nur4448 covirgin canim benim doğal bı önerim var sana sarımsağı ez 4 tanesini zeytinyağin içine koy dökülen yerlerine sur 45 dakika bekledikten sonra yıka saç kremi kullanma sadece şampuan bide bunu haftanın 4 günü yao emin ol sonucunu alacaksın❤️
covirgin Nida_nur4448 çok teşekkür ederim canım yapıyım bakayım🤲 sac kremi kullanmıyorum duştan sonra saçım kolay taransin diye sprey sıkıyorum o zarar vermez değil mi
Nida_nur4448 covirgin yok canim sipreyde kullanma onlar hep zarar ben dediğimi dene memnun kalacaksın ,❤️
Nida_nur4448 Mynameisugu 1.1 benim saçımın renki mavi siyah yani tam parlak siyah sen insanlara bakma boya siyaha sonra istersen değiştirebilirsin kendin insanlara bakma sen 😊😊ama normal siayh istiyosan 1.0 alacaksın benimki gibi istiyosan 1.1 alcaksin