merveasm Kızlar ne zamandır istiyordum dün kulağımı deldirdim saga 2 tane daha sola bir tane. Acısı yok ama nereye baktıysam hep iltihaplanms yara olmus herkesin öyle olmaması için ne yapmam gerekir ne önerirsiniz
Dmt-01 merveasm küpe delerken takılan küpe mi altın küpe takın ya da krem sürün iyice alışana kadar alışınca düzelecektir
EJDERYAA merveasm sahte küpe kullanmayın uzun süre takılan küpe kalsın sonra acı yoksa gümüş , altın ne varsa onu takın
Hirab merveasm deldiklerinde takılan küpeyi çıkarma canım cikardikca hem kapaniyo hem yara oluyo onun ucu kalın oldugu için diğer küpeleri sonradan rahat takarsın ama ince takarsan her küpe kulağa girmiyo sonrasında
Dmt-01 merveasm takıp çıkarma yapmayın bence krem de bebeğinize kullandığınız bi krem olabilir pişik kremi yara kremi ne varsa
MAmother @merveasm hayır yaklaşık 3 hafta kadar hiç çıkartmayın, çıkartıp takmaya çalışırsanız takamayabilirsiniz geri çok canınız yanar. Ekstra bi kreme de gerek var mı bilmiyorum yara olmadıkça. Benim solda 7 sağda 4 tane var hiç birine krem kullanmadım. Sadece yatarken sürekli aynı yerin üstüne yatmadım o kadar.
merveasm MAmother 3 hafta hiç çıkarmadınız mı sizde. Peki ilk cıkarttıktan sonra yara iltihap vs oldu mu
Deletedmom5284 ben hep kendim delerim kulağımı burnumu dudağımı, hiç iltihap kapmadı, küçükken deldirdikleri kapmıştı sadece oda çocuk aklı oynayıp durmuşum, sirke ve pamuk ile temizlerdim ben çok oynamadan, birde gümüş takardım
yusufumyasemin Deletedmom5284 ay gerçektenmi ? yeğenimde delmiş babası izin vermiyor diye ona nasıl cesaret ettin dedim ; teyze hiç acımadı dedi 😂
Peryy Benim kulagimda kupe cok tavsiyem tuzlu su yap ni siseye bosalt fis fis seklinde surekli onu sk duzelir
Deletedmom5284 yusufumyasemin evet dövmecide çalışıyodum da ordan öğrendim, hatta 14 yaşındayken kendi kendime yorgan iğnesiyle kaşımı delmiştim asla uyuşturmadan, şimdi düşünüyorum da manyak mıyım neyim iğneden de korkarım😂😂