ZBadee Yaptıran var mı anneler ücretli olan bu aşıyı ? Dr tavsiye etti siz kaçıncı aylarda yaptırdınız ?
Yaseminakkoyunk1 ZBadee pazartesi doktor kontorlunde sordum 3 defa olanı istedi ücreti de neredeyse 1000 TL oluyor sorduğumda hala var yaptır dedi 1. Yaştan sonra da oluyormuş ama bu 1 kere sadece dedim onu yaptırsam ne olur dedi ki ya şu 6 ayda menenjit geçirirse? Doktorlar kimsenin parasını düşünmez. Devletde %80 ölümcül diyor bu hastalığa ama parası olanın çocugu yaşıyor parası olmayanın yaşamayacak mı ben anlamadım. Annem bu yüzden sağlık bakanlığını aradı sosyal yardımlaşmadan bunun ücretini alın demişler dilekçe vereceğim. İnsanları hep korkutuyorlar hemde ücretli.. Diyecek birşeu bulamıyorum pek bu konuda
Yesimkvrk ZBadee saglik ocaginda ki hemsire bize 1 yasinda tek doz olani yapalim dedi 10 gun var yaptiricam ama korkuyorum da agir bir asi diyorlar
ZBadee irva doktorum karışık bi Liste atmış ama nasıl resim ekleyebilirim yapamadım paylaşsam sizinle
Yaseminakkoyunk1 Linamommg hayır sosyal yardımlaşmaya gidip durumunu belirtiyorsun yardım ediyorlarmış
Deniz_kvk ZBadee ZBadee ben yaptiracagim. Koronadan dolayi erteledik. Hastaneye gitmedik asi icin. 17 aylik bu ay 3 doz seklinde yaptircaz
Ggdefne ZBadee memenjitten ölen çok çocuk var durumunuz elverişliyse yaptırın atip be b tipi var nimenrix 2-4-12bexsero3-5-7-13 bide rotavirüsü diye bir aşı var oda3-5aylarda doktorumuz böyle tavsiye etmişti
ZBadee Ggdefne rotavirüs ü yaptırdık 2 doz olarak menenjit de yaptıracağız ama sormak istedim teşekkür ederim 🤩
Muhasebeciana ZBadee her doktorun asi takvimi farkli kimisi 1 yasindan sonra baslar kimisi 7.ci ayda kimiside 2-3 aylikken biz mesela bexeroyu 2.5 aylikken ilk dozunu olduk ikinci dozunu 4.5 aylikken olduk nimenrixi 3.5 aylik olduk ilk dozunu ikinci dozunu 5 aylik gibi olduk ucuncu dozlarimjz kaldi onlarda biri ekimde biri kasimda olucak