Hacerr Ayazz444 4 aylıktı dımı ben 2 aylıkken başladım sürekli kontrol edıodum ama su an 4 aylık uyandımı sesi gelıo bakıyorum hemen yüzüstü yatmasına alıssın bence emeklıcek bı de bıdık💞
Nevommmm 29 Kasım kızım oynamayı seviyor kahkaha atıyor eller ağızda hep kilo boy en son 6.600 kilo 60boyuydu simdiblac bilmiyorum
Toprakbey Bademinannesi 17 kasım bizimde 3buçuk aylık dönmeye başladı. Şimdi imkanı yok sırtüstü yatmıyor kafamı çevirmemle dönmesi bir oluyor. 2 günden beri de emeklemeye çalışıyor. Baya da gidiyor 🧿🧿🧿
Aarslan 19 kasım doğumlu hem mama hem anne sütü alıyo. 1 haftadır kahkaha atmaya başladı. Keyfi yerindeyse oyun halısında oynamayı seviyo. Sabahları neşeli uyanıyor. Beni görmezse 15 dakka kendi kendine konuşuyor abuvveee aguguuu ageegeee.. Bazen çığlık atıyor hadi gel artık der gibi. Kucakta dolaşmayı çok seviyo. Bizimde Eller hep ağzında ve bolca salyamız var. Oyuncaklarını tutup ağzına götürmeye başladı. Muhabbet edilmesini seviyo. Pusetineyken kalkmaya çalışıyor. Düşecek diye korkuyorum. Ama henüz dönmeye başlamadı. Yüz üstü yatmayı sevmiyo. Memedeyken elimi tutuyor bazende ellerini ağzıma götürüyo. Nereye gitsem yada kimin kucağında olursa olsun gözleriyle hep beni takip ediyor.
Altinergizem Kızlar 12 kasım oğlum doğdu dışarıya çıkmayı sevmiyo çıkınca ağlıyo yabancıyı görünce ağlıyo gece 1 saat arayla uyanıyor ve sürekli ağlıyo yaptığı hiç bişeyden memnun deyil bu durumda olan var mı 4ay8 günlük