Bremenmizikacilari yayburcukadini benim makinem 9 kg lık olmasına rağmen yorgan atmıyorum. Aldığımız yer kazanı yorduğu için tavsiye etmiyoruz dedi.
Sedaahmet yayburcukadini benim makinem 9 kiloluk. Tek kisilikte cift kisilikte sığıyor. Sıvı deterjan kullaniyorum. Yunuşaticiyi az koyuyorum. Yünlü programım var, onda yıkıyorum. Tertemiz ve yumuşacik oluyor. 3 senedir bu sekilde yıkıyorum.
Sucukluyumurta yayburcukadini Ben hep kendim yıkıyorum battaniye yorganimizi 9 kiloluk makinem yorgan programı var zaten bingonun tenliler için olan sıvı deterjanini kullanıyorum yıkarken mis gibi de kokuyor yumuşatıcı gerekmiyor 😊
Ates_mami yayburcukadini 9 kg makinem gayet iyi yıkıyor. Ben sürekli yıkıyorum. Sadece çok yüksek dereceye atmayın. Bir kere Bi misafir kullanmıştı kıllandım 90 dereceye attım. Bir çıktı çift kişilik battaniye tek kişilik olmuş ve bozulmuş 😁
SonSerce Benimki de 9 kiloluk ama ben hiç atmadım. Çift kişilik yün yorganların sığacağını sanmıyorum. İlk evlendiğim zamanlarda kazanın kayışını koparmışım fazla yükten 😅
yayburcukadini SonSerce aynısını bende yaşadım 😂 ama benim kaynanam saolsun kopartmış kayışını servis şaşırmıştı ne çabuk diye..
Betul055 yayburcukadini 9 kg makinem tek de atıyorum çift de sıvı deterjan ve yumuşatıcı koyarım az az kısa devrede 40 derecede yıkıyorum sorun yok
Alpyas yayburcukadini makinem 9 kiloluk çift kişilik battaniye, yorgan yıkıyorum normal deterjan koyup yorgan programında yıkıyorum. Ama yumuşatıcı gözüne yumuşatıcı koyuyorum onu kullanmıyor makine benmi yanlış yapıyorum bilmiyorum
yayburcukadini Alpyas aa niye ki.. o programda mı almıyor yumuşatıcıyı yoksa normalde de almıyor mu??
Ates_mami yayburcukadini yok be. Kullanılmayacak duruma gelmişti attım. Böyle kilim halı gibi sert olmuştu battaniye 😁😁
MeryeminAnnsi yayburcukadini benimki 9 kgluk normal deterjanla yikiyorum hangisini kullaniyosam yorgan battaniye icin program var
yayburcukadini MeryeminAnnsi var benimkinde de. 8 kilo benim ki daha önce kayışı kopmuştu bide tekrar olmasın dedim..
Hibou Makinem 10 kilo çift kişilik yorgan battaniye pike hepsini yıkarım normal deterjanımı kullanıyorum bide az yumuşatıcı
CemreKerem35 yayburcukadini Benimki 9 kg yorgan battaniye yolluk ne varsa yıkıyorum 😅 bende sık yıkama var 1.30 ona atıyorum bir de ön yıkama yapıyorum 15 dk oluyor sanirim tertemiz çıkıyor 1 saat 45 dk da .
Prens0205 yayburcukadini 9 kiloluk çift kişilikleri de atıyorum zaten yorgan programı var battaniye yorgan orda yıkıyorum mis gibi oluyor