birminikdev Anne_6 Beni Bu Kadar Sevme Anne ne muazzam bir kitap. İnsana başka bir pencere açıyor adeta.
Maviyesil121212 birminikdev 2 yaşındayız ama iletişim anlamında geç kaldık sanırım :) 2. Çocuğa artık :)
mariecurie20 2lokummannesiii oscar wilde- dorian gray in portresi ve doğan cüceloğlu insan insana kitabını okuyorum 📚
lilibet Wolverine gelin sarılalım bizde de durum aynı 🙋🏻♀️ allah kolaylık, bolca sabır ve güç kuvvet bir de bizlere kafa dinlemelik zamanlar versin 😂
Mom070 2lokummannesiii İskender pala akşam yıldızını okuyorum ama hala okuyorum uzun zaman önce elime aldım bitiremedim hala. 😂
Hirab 2lokummannesiii yeni elimden bıraktım 😅😅 Sevda dedikleri . Funda kınalı nin kitabı tam bı kitap hastasıyım 😍😍😍
Hirab 2lokummannesiii aynenn ara veriyim telefonu aldım paylaşımın denk geldi 😅😅😅 bu nasıl denk geliştir 😅🤣
BKumsal Wolverine Ayak parmak uçlarım ağrıyor kuzum. Yakında bale yaparak iceri gireceğim . Tık sesine uyanıyor. Allah’tan pışpışı var. Yürüdüğü zamana kadar Zeyna olmam lazım😃 bi de o var.☺
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 2lokummannesiii Üstün Dökmen Kelebekle ve insanlar kitabına başlayacağım. 😌 sen?
2lokummannesiii AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ben daha karar veremedim dün başladım inceydi bugün bitti😂 biraz ara verdim Hamza uyanık zaten okuyamam😂
ElifTGM 2lokummannesiii Henri Loevenbruckun eczacı kitabını okuyorum ☺️ Bu bitince neal stephensonun cıva kitabı var sırada🥰
Elifdurununannesi 2lokummannesiii çalıkusunu okuyordum bu aralar fırsat bulamadım 10 sayfa falan anca okudum sanirim inşallah devamı gelir🥰