2lokummannesiii Alpertunga stefen zweigdan 8 kitap okudum daha da var okuyacaklarım elimde. Ayşe Kulinin iki kitabı var ama pek beğenemedim.
bicirik 2lokummannesiii Normalde fantastik kurgu kitapları favorim hatta ejderha mızrağının serisini tamamladım sonunda okumaya başlayacağım ama bebekle pek anlaşılmıyor o yüzden erteledim. Farklı tarz okuyayım dedim camdaki kızı okudum muhteşemdi. Şuan böğürtlen kışını okuyorum🌼😊
tlynlll 2lokummannesiii elveda güzel vatanım. Okurum diye bekarken almıştım kitaplığımda duruyordu onu okuyorum 2 gündür
Eminebedir1- Madalyonun İçi ve Hayvan Çiftliği kitaplarını okuyorum. Kitap postu görmek ne güzel geldi burada anlatamam 💙
2lokummannesiii Eminebedir1- ikisi de çok güzel. Kaynana görümce koca elti problemlerinden sonra ilaç gibi geldi dimi😂😂
Eminebedir1- 2lokummannesiii aaa benim hiç öyle bir derdim yok. Bilerek kayinvalidemin mahallesine taşındım o kadar severiz birbirimizi günlük giderim hiç gocunmam. Görümcem desen kendi kardesinden çok beni sever. Allah’tan eltim yok 😂
tekgamzelimm ebrusmsk çok güzel çok faydalı bence her anne babanin okuması gereken bir kitap öyle söyleyeyim
Olivki tekgamzelimm çok fazla reklam alan ve kendını tekrarlayan bır kıtap ilk sayfaları guzel bılgıler içeriyor sadece puanım 6/10
Arfeasli 2lokummannesiii hiç :) yeni başladım kitap hırsızının yazarı yazmış ama hem iş hem kız eskisi gibi zamanım kalmıyor
curly_mom Pnravc Bin Muhteşem Güneş i duymamıştım 🙄 Keşke hiç öyle olaylar yaşanmasa çocuklar hep mutlu olsa 😔🤲🏼