Ksonmez 1515 2 yıl boyunca nasıl dayandın. Kendi görüşmesin sen görüş böyle saçma şey mi olur niye kabuk ettiniz ki
1515 Ksonmez istemiyor tahammül edemiyor önceden çok gelip gitmemi istemezdi şimdi tamamen bişeyde yapamıyorum
1515 Toprak2509 eşimle tartıştık evde bişeyler oldu bende aileme gittim döndükten sonra bi daha asla görüşemedik
Ksonmez 1515 istemesin kendi görüşmesin. Sizin kabul etmeniz saçma. Anne baba 1 kere bulunur koca her zaman
1515 Mugeela44 anlam veremiyorum normalde de biraz sinirli ama ailemin ismini son 2 senedir duyunca gözleri pörtlüyor bende konuyu açıp bişey diyemiyorum
Aryemus_3 1515 Ben parçalarım o kocayı ailemle görüşmeme izin vermicek boşarım kendi cehenneme derim gelmesin görmesin ama beni engelleyemez Anne Baba yaaa
1515 Aryemus_3 öyle olmuyor ama ben çok özledim annemi babamı kardeşimi seslerine hasretim ne zaman anneyle kızlarını görsem içim gidiyor
Aryemus_3 1515 Ahhh anlayamıyorum hadi görüşmediniz telefonda mı yok bunca kin neyin nesi ailenizde mi karşı çıkmadı ulaşmadı size benim böyle olsa annem kapıdan gitmez Allah yardımcınız olsun
Huysuzbebe 1515 Neden olmuyormuş boşanmak yasak mı ailende mi hiç iki yılda gelmedi neden kızımızı alıkoyuyorsun demedi
Haticekkbkr 1515 enteresan, ailenizin buna bişey dememesi enteresan, sizin bu durumu kabul etmeniz enteresan. Cinnet geciriyomusmus, ağaç kabuğundan mi çıktınız siz. Daha neler duyacak bu kulaklar burda🤦🏼♀️
1515 Haticekkbkr ailem geldi kapıdan geri çevirdiler ablam geldi kovdular küfürler falan onlardan gelemiyor
urasinannesi34 1515 aile bulunmaz koca her zaman bulunur ne yaşandı ne bitti bilemem ama ailenizden kopmayin ne olursa olsun. Eşinizin ailesi ile aranız nasıl peki
Eesay 1515 ailenizi sevmiyorsa, o aileden kız almayacaktı. Ne güzel onunla görüş, bununla görüşme. Aileme laf edecek insanın yüzüne bakmam.
1515 Eesay önceden bu kadar değildi son 2 senedir böyle bende hep dua ediyorum sizde dua edin lütfen 🙏 inşallah düzelir