Buseilgnn Arkadaşlar benim bebeğim 1 buçuk aylık mama ile 4 saate bir besliyorum bazen geceleri 5 6 saat uyanmıyor kaynanam uyanmasa uyandırma acıksa zaten uyanır diyor bende dokunmuyorum yaptığım doğru mu uyandırıp vermem gerekiyor mu
Ayseege6156 Buseilgnn benim bebeğimde 1 buçuk aylık 4 saat çok değil mi ? 30cc veryorsanız 2 saatte bir vermeniz gerekir birde şunu söyliyim bebekler kan şekeri düştüğünde uyanmazlar siz uyandırın gece mutlaka iki saatte bir emzirn emmiyorsa mama verin bana doktorum bu şekilde söyledi acıkınca uyanmıyor yani herzaman
Bebegimm1 Buseilgnn doktorumuz 1ayindan sonra gece ve gunduz saat tutup kaldirmana gerek yok demisti acıkınca kendisi uyanır demisti 4 saatte bir uyaniyordu
Hyry9004 Buseilgnn bende geceleri hiç ellemem uyanana kadar ama gündüzleri 3 saati hiç geçirmem zaten Benim geçirmeme gerek kalmadan 2 saate bir uyanır. Bu arada 2 aylığız. Ben sarılık riski geçene kadar geceleri 2 saate bir uyandırıp vermiştim. Sarılık riski geçince hiç ellemedim.
durucinar Bende uyanmazsa hiç ellesmiyorum açılırsa zaten uyanıp belli ediyor nasıl başlarsa öyle gidermiş dediler bana da şuan 2ay 11gunluguz 40miz çıktığından beri geceleri uyanmadigi sürece mama vermiyorum
durucinar Buseilgnn çok şükür olmadı gece 12de yiyor 5gibi kalkıyor birde sabah 10da o sürelerde hiç uyanmiyor
Buseilgnn Ayseege6156 benim bebeğim 120 cc içiyor 30 çok az o yenidogan bebekler için o yüzden 4 saatte bir veriyorum
Ayseege6156 Buseilgnn 120 cc çok değil mi ya daha 1 buçuk aylık 90 ideal diye biliyorum maşallah bebişinize içebiliyorsa 🥰
Ayseege6156 Buseilgnn doğru 4 saat arayla olunca içebilir 🤗 bizim ki hem emiyor sadece akşam yatmadan veriyorum 90 cc sonra uyumak yine bilmiyor 😅 emziriyorum yine uyuyana kadar acıkıyor çünkü 🙈
dominantteyze 120 cc veriyorsanız 4 saat ideal evet ben ozamanlar 2 saatte bir 60 cc veriyordum uyandırmayın acıkınca uyanır evet ama 5 saati geçmeyin daha küçük çünkü şekerleri düşebiliyo annesi
dominantteyze Buseilgnn bana uyandırma demişlerdi ama ben şekeri düşmesn diye gece bike 3 saatte bir uyandırmadan saat kurup beslerdm 7 saat çok uzun küçük daha çünkü en fazla 5 olmalı
Buseilgnn Ayseege6156 aynısı bende de oluyordu doktor 120 yap ama saatleri uzat dedi ilk başta 110 falan içebildi saatlere uyum saglayinca 120 içmeye başladi bazen erken acıkıyor o zaman içemiyor ama genelde içiyor bu sayede huysuzluklari azaldı gibi bişey oldu arada çok ağlıyor ama bebek işte idare ediyoruz 😊
Buseilgnn Mervegem uyandırdığım zaman hiç uyumuyor bunun için ne yapmam gerekiyor kucağıma almamla hemen uyanıyor
Buseilgnn Bebegimm1 çok huysuz oluyor geri uyutabilmek için en az 3 4 saatimi harcıyorum🙄 ne yapacağımı bilemedim gitti
Ayseege6156 Buseilgnn maşallah ona doysun aç kalmasında içsin 🤗 evet ağlamalar maalesef var birde gaz sancılarımız uyukusuz gecelerimiz ama olsun onlar bize şifa gibi geldiler iyiki vermiş allahım 🥰 rabbim hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻🌸