mrsirmak kubra199 biz merkezde 4 tane spa merkezi olduğu için zarar etmeye başlamıştık sizin çevrenizde yoksa kar edersiniz inşallah
kubra199 mrsirmak evet serfitika icin arastiriyorum siz kac tane jakuzi ile acmistiniz benim baslangic icin kafamda 2 adet var
Biscolataerkegim sedaomur26 Her bebek sonrası dezenfekte ediliyor bizzat gözümle gördüm ben. Bir de çocuklarımız söz konusu yani kesinlikle gidince bizlerinde dile getirmesi gereken bir durum 😊
kubra199 Biscolataerkegim evet evet bende o konuda cok titiz olacagim bir gun corona bitse bike bebislerimiz icin her zaman titiz ve dikkatli olmamiz gerekiyor
mrsirmak kubra199 bu arada İstanbul’da green baby spa kapattığı için malzemeleri satıyordu en son ben işletmeye devam ederken elinde ürün kaldıysa temiz ürün uygun fiyata alabilirsiniz jakuzi, alt açma masası vs
Biscolataerkegim kubra199 Kesinlikle öyle 😊 Hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden bol bereketli kazançlar dilerim 🙏🏻♥️
mrsirmak kubra199 dediğim gibi bulunduğunuz konum önemli bayilik biraz daha külfet olabilir ilk etapta ama açar isim yaparsanız ne ala
kubra199 mrsirmak anladim sizide cok yordum k bakmayin ama son bir soru daha sorsam aylik gideriniz ne kadardi ortalama
mrsirmak mrsirmak 3 ayda bir vergi ödemeniz gerekiyor çalışan olursa sigorta maaş durumları var. Biz kendimiz çalıştık