sedaomur26 kubra199 pandemiden dolayı biraz ertelemekte fayda var benim kızım 26 aylık ama küçük te olsaydı pandemide spaya götürmezdim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏
kubra199 sedaomur26 evet pandemi sikinti ama ben cok titiz ve dikkatli davranacagim bunu da musterilerime gecirip o guveni kazanacagimi dusunuyorum birde instegramda hep bakiyorum baya yogun gozukuyorlar
Biscolataerkegim sedaomur26 Her bebek sonrası dezenfekte ediliyor bizzat gözümle gördüm ben. Bir de çocuklarımız söz konusu yani kesinlikle gidince bizlerinde dile getirmesi gereken bir durum 😊
merve1654 Bende aynı şekilde spa merkezi açmak istiyorum sakaryada bubble baby spa bayilik veriyo detayları özelden yazayım isterseniz
EslemDilan kubra199 ben İzmir’de yaşıyorum. Kizimi götürdüğüm spa merkezi var. Hizmeti kalitesi mükemmel. Ama alıcı gözüyle baktığım zaman baya maliyeti olur diye düşünüyorum.
kubra199 ikibebebiranne_ valla bende arabayi satip girecegim bebegimle anca boyle calisabilme imkanim var ama nerden baslliyacagim hic bilmiyorum tabi
ikibebebiranne_ kubra199 Allah yardımcınız olsun inşallah 🤲 ne kadar civarı baslaniyor acaba böyle islere
AA201207 kubra199 Instagram’da görmüştüm “ bebem” di galiba ismi anahtar teslim bayilikler verilecek yazıyordu ama başka bilgim yok açın da getirelim bebisleri bende götürcek iyi bir yer arıyorum İstanbul’dayım😊
kubra199 AA201207 acarsam foruma ozel kampanya yapacagim hem tanismis oluruz hemde bebislerimize guzel bir gun veririz 😍😍