brnidldfn sutlukahve07 tutabilirsen tut derim tabi normal zamanki kadar sütun olmayabilir ama doyar yani çocuk yine de
sutlukahve07 brnidldfn annemler falan sütün çok azalır diyorlar sabah emzirirsin ama öğleden sonra az olur belkide kesilir diyor napcam bilemedim bende
Tugce_kls sutlukahve07 ilk gün dene istersen ben öyle yapacağım bebegın durumuna bak doymuyor gibiyse tutma
Kucukgusss6767 Annenin sütüne gore degisebilir. Kizim 19 aylik ben gectigimiz gunlerde 32 gun tuttum oruç. Etkilemedi kizimi. Cunku hersey yiyor emiyoda. Bebeginiz kucukse birsey diyemem. Herkez farkli olabilir
Kucukgusss6767 sutlukahve07 etkilemek istemem tabiki oruçta tutmamiz gerek. Ama bebeğiniz cok kucuk. Tutmayin derim. Bende emzirirken tutamadim gecen sene. Bir aydir tuttum borçlarimi cok sukur. Bitmedi ama 32 gun tuttum. Hamileykende tutamadim. Daha 36 gun borcum var. Seneye tutarsin canim. Bebegin etkilenmesin aç kalir sen yemeyince süt olmaz .
Elifzeyneplina sutlukahve07 senin bebeğin çok küçük sütün azalır tabiki bol yiyip beslenmen gerekli emziren anneler farz değil hem ekgıda alsa neyse
Musabzehra sutlukahve07 benimde kızım iki buçuk aylık ilk gün tutacağım bakalım nasıl olacak. En azindan birgün tutup birgün tutmamayi düşünüyor
Dgndrmz sutlukahve07 aaa canım bebeğin çok küçükmüş daha süt dengen oturmamıştır ve bebeğin sana bağlı ek gıda vs yok sütün kesileblir tabi gebe ve emzirenlere tutmassan günahı yok snrasında kazasını tutarsn canım kesinlikle tutma rabbim affeder
brnidldfn sutlukahve07 yok canim niye kesilsin ama senin için zor geçer o bi yandan çekçek sen de aç olduğun için akşama doğru Bayar biraz ama ek gıda basladiysan çok bı aorun olmaz belki de bı denersin canım nolcak
Zelihalp Kucukgusss6767 bende öyleyim hamileyken tutamadım bide emzirirken tutamayıp borçlarım gözümde büyüyor. Zaten hali hazırda 60 gün borcum var. Ramazan da tam 5aylık olacak yavaştan tadıma başlayacağım. Duruma bakacağım sütümü etkilemez inşallah
Buglemmmm sutlukahve07 kesilmesinden ziyade çocuk 3 4 yasnda emiyor olsa bile oruç tutman dinen uygun görünmüyor cnm
Minikbirkalp Normal şartlarda belki tutardım ama şuan süt ve süt ürünleri artı yumurta diyetindeyim o yüzden biraz azaldı kesilmesinden korkuma tutmayı düşünmüyorum ben
sutlukahve07 Elifzeyneplina haklısın ama sonra tutmadığımı ödemesi zor oluyor ama kızımda kıyamam ki.
angelfish sutlukahve07 kızım 5 aylıktı kayınvalıdemler cıddı sorun etmıslerdı oruc tutmamı denıcem sutum azalırsa tamam tutmıcam dedım. Gogsumu sıktığımda fıskıran sute kendısı bıle cok sasırmıstı Allah a sukur ben cok ıstemıstım oruc tutmayı rabbım de yavrumu rızksız bırakmadı
Hanifesimsek sutlukahve07 benim bebeğimde 5 aylık olacak oruçta bende çok korkuyorum sütüm azalır mı diye azalırsa ek gıdaya geçsem mi diye düşünmekten beynim patladı valla
sutlukahve07 Hanifesimsek bana etrafımdakiler sakın tutma diyor ben bir gün denicem bakalım inşallah sorun olmaz
Zelihalp Hanifesimsek aynen bende hatta tam ilk günü 5 aylık olacak. Tadıma başlasam bile ek güda demek 6. 7. Ayı bulur. Geçen senede hamilelikten dolayı tutamadım. Nasıl olacak bilmiyorum bir kaç gün denerim olmadı tutmam. Ama şu an bile biraz aç kalsam elim ayağım titriyor
Hanifesimsek sutlukahve07 bende deniycem inşallah olmaz hamileyken de tutamamıştım borçlar birikiyor sonra çok zor tutması