Yarensmom Kızlar benim sezeryan yerimde bir başta bir sonda ip var ortada ip görünmüyor doktor 1 hafta sonra alınan dedi ama ortada hiç ip görünmüyor nasıl alıyorlar dikişi böyle olan var mı
ikitostikannesi Yarensmom bende iki ay önce oldum canım bendede dikiş yoktu yapıştırmamış sanırım uçta ve sonda evet dikiş oluyor çok küçük benim öyle oda kendi kendine gitti kapandı iz kalmadı
neslihan-87 Yarensmomipin bir tarafını kesip direk çekicek ve tamamı çıkıcak canım ve enin ol hiç acı hissetmiyceksin bir önceki sezaryenimde öyleydi benimde ipi çekince sanki kesi yerim açılıcak gibi gelmişti o an ama açılmadı😂
Mira25 Yarensmom estetk dikiş yapılmış çok kolay çıkıyor hiç his etmiyorsun doktor uçlarını kesiyor ipi çekiyor hemen. Çıkıyor hiç duymuyorsun geçmiş olsun
Cnra Üstte kalsın diye yazdım ama bende sezaryen oldum 3 ay oldu yapıştırma dikiş değildi ve hastanedeyken bile ip filan yoktu dikiş alınma da olmadı bende
Yarensmom ikitostikannesi bende öyle zannettim baktım dikiş felan görünmüyor ama alınacak diyince nasıl yani diye aklıma takıldı
Oznur8Mehmet44 neslihan-87 merhaba bende dikişlerimi yeni aldırdım da doktoruma kesiyi kapatmadan duş alabilir miyim diye sormayı unuttum siz dikiş alındıktan sonra nasıl banyo yaptınız acaba
neslihan-87 Yarensmom ben korkudan tam çekicekleri an eşimin elini öyle bir sıktımki acıyacak diye destek alıcam sözde sonrası tabi aaaa bu kadarcıkmıydı hiç acı yok canım 😁
ikitostikannesi Yarensmom onu bilmiyorum kontrole gittiğimde sormustum kendısı dusucek dusmus demıstı bana bole bı sprey sıkmıstı okdr
Deletedmom5284 dikiş aldırmadım ben estetik dikişti zaten iplerde eriyor, kendisi düştü ibaşta ve sonda vardı
goktugmom_061220 Yarensmom Canın sağolsun. Ama devlette bile artık estetik dikiş atıyorlar kendiliğinden eriyip kaybolan. Size nasıl böyle oldu anlayamadım. Nerde doğum yaptınız hangi ilde? Merakımı mazur görün ama üzüldüm 🤨