HafsaMoms Kızlar bu siteden resim çıkartan varmı? Memnun kaldınızmı? Genelde paylaşımlarda hep iyi yorumlar var ama emin olamadim. Fiyatlarda çok uygun varmı memnun kalan🙂
Hickimse HafsaMoms Arkadaşım çıkardı gayet güzel ama orjinal fotoğraflar gibi ultra kalite bekleme tabiki. Ama güzel yani ben de ondan görünce çıkarmaya karar verdim
Ygtakn HafsaMoms ben cıkarttım hatta son siparişim yokda daha gelmedı ama giyata göre cok cok iyi ve tavsıye ederım toplamda 312 resım oldu
HafsaMoms Ygtakn bende bayağı fazla cikartcam ama kalite cok iyi degil dediler nasil resimleriniz acaba
BirAnneBirBebekkkKk HafsaMoms bende bugun siparis verdim merakla bekliyorum magnette aldim buzdolabina yapistiracagim insalah guzellerdir
Ygtakn HafsaMoms valla biraz telefonla da alakalı benım telefonum iphon 7 normal cıkıyor ne cok ıyı ne kötü meala ablamın iphon 11 cok güzel cıktı onun telden cektırdıgım
elifhanimm HafsaMoms telefonda göründüğü gibi değil tabi ki ama gayet güzel hatta bu fiyat için çok çok iyi
Duce28 HafsaMoms digitalmagneti şiddetle tavsiye ederim . Hem çok ucuz hemde çok kaliteli , Çok ama çok memnunum 👍
Esila15 HafsaMoms çok uygun fiyatı. İnsanların yorumları da çok iyiydi . Bende verdim sipariş ama memnun kalmadım . Sosyopix adlı uygulamadan çıkartmıştım . Ondan aşırı memnun kaldım . Şu an sanırım indirimde .
MasalsMommy HafsaMoms Çok güzel bir site ben de kullanıyorum. Hiçbir problem yaşamadık şimdiye kadar çok memnunum🥰🥰