tosbilitostos Nuraykacar benim çay kaşığıyla ver demişti doktor eczacıda öle demişti de sabah öğle akşam veriyorum merak ettim şırıngayla bi kere mi veriyorsun
[silindi] Bize doktorumuz ilk biogia yazmıştı bizde pek işe yaramamıştı sonra metsil ve zincoyuda kullandık hiçbirinin işe yaramadığını düşünüyorum ben en son metsil kullanıyordum yarıda bıraktım boşuna içmesin artık diye rezene içiyorum yemeklerime kimyon koyuyorum doğal yola başvurdum.
masal28 Biogaia, sab simlex, metsil, relactaz hepsni denedim😂 metsille sonra tanıştım ben faydasını gördüm ama her bebişte değişiyor işte. Ama sab simlexde çok iyi geliyor genelde ama biraz daha ağır
Sherlock1190 Happymamss 1 aylik oldugunda günde 4 defa her defasinda 9 damla olacak sekilde kullanmıştık cok faydasini gördük
Prensinannesii DaisyMom tmm cnm sağol ben gelen aylarda 65 e almıştım ama kullanmayı bırakmıştım kazbızlıtan dolayı doktor tekrar kullan dedi Bi e baktım 95 TL olmuş merak ettim her yerde öylemi diye sağol
DaisyMom Prensinannesii tamam canim vallahi ben 1 ay once 80 tlye aldim hemen zam yapmislar zor ama mecbur aliyoruz.