Simiyy Naciyedinc dododa beyaz gürültü çıkarıyor ay yabancı marka diye çok pahalı. Ses işlemiyorsa seninkine paZardan aldığın ayıcık bile uyku arkadaşı oluyormuş sadece uykuya geçerken verecekmişsin fark buymuş :)
Naciyedinc Simiyy evde birsürü örgü oyuncak var ama işe yaramıyor hiçbiri. Yanına koyuyorum uzaklaştırıyor kendinden. Ses çıkarsa belki dikkatini çeker. senin söylediğine baktım, sanırım o daha mantıklı 🤔
limonlucizkek Naciyedinc Benim kızıma sallamayı biraktirirken travma olmasın diye göğsümde uyuttum .Yaninda yatmayı da kıyafetlerimi yanına vererek biraktirdim.Simdide onlara sarılıyor kuzum
Mom070 Naciyedinc Uyku arkadaşı olarak 15 ay beni kullandı gayet gerekli ve mantıklı bir uyku arkadaşı oldum diyebilirim. Başka bir uyku arkadaşının gerekli olduğunu düşünmüyorum. 😂 Çok fazla gerek gördüğüm bir şey değil ama mesela onunla kendi uyumak isterse anca olabilir bir daha alıp hadi bu senin uyku arkadaşın denilmesi bana göre değil. Mesela oğlum için rastgele bir arabası bile olabilir alır kucağınıza onunla yatar.
Naciyedinc Mom070 benimle beraber uyuyor ama şöyle yanından kalktığım an direk uyanıyor :( misal dün saat 9 da uyumak zorunda kaldım 😂 dizim vardı oysaki 🥲 isterimki benim işlevimi görecek bir şeyi olsun.
Hunili Naciyedinc evet işe yarıyor, ben kendim yapmıştı amigurumi pek sevmedi uyku arkadaşı olarak, pazen bi örtü almıştım poşete örtmek için ona sarıldı bi uyudu ki o günden bu yana o örtü oğlumun uyku arkadaşı.
Naciyedinc Hunili benimkide amigurimileri kesinlikle sevemedi :( bi kaç bişey deneyeceğim bakalım. Olmazsa yapacak bir şey yok😁
Alvece Benim kızın uyku arkadasi battaniye:) uyku arkadaşları bizde ise yaramadı battaniyesi ile daha mutlu :) bir de agiz bezi:)
nursocum Naciyedinc ben hiç kullanmadım. Eğer bebek öyle bişey severse bir parça müsline bile bağlanır