Naciyedinc Arkadaşlar sizce uyku arkadaşı gerekli mi? Kullananlarınız var mı? Gerçekten işe yarıyormu, uykuya dalma konusunda? Birde nereden aldınız?💖 teşekkürler şimdiden 🌸
Lilamorr77 Naciyedinc ben kullanıyorum şarkılı ninni çalıyor özellikle uyanır gibi olduğu zaman basıyorum hemen şarkı çalıyo onla geri uyuyo fisher prcenin
limonlucizkek Naciyedinc işe yarıyor bence uykuya dalgalarını kolaylaştırıyor. Benim kızımda herhangi birseyi yüzüne değdirip uyumayı seviyor. Genelde benim badimi koyuyorum koklayarak uyuyor
Simiyy Benim eltim dodo almıştı kesinlikle işe yarıyor çocuk uykuya geçtiğini anlıyor bide sürekli dodoyu kolunun altında tutar çok tatlı bi görüntü oluyor 😄 kuzeniminde battaniyesi vardı onsuz uyumazdı mesela
Simiyy Naciyedinc yarar inşallah ben araştırdım bebek alışverişine başlarken bu konuyu budize de iyi diyorlar ayıcık o da beyaz gürültü çıkarıyor, ondan alacağım umarım faydalı olur 😊
Naciyedinc limonlucizkek ben kendim fayda etmiyorum bluzum hiç etmez 😂 birde uyku arkadaşı deneyelim bari 🥰 genellikle elimi tutarak uyur 🤷🏻♀️
Ummuscetinkaya Naciyedinc biz doodo almıştık hala onunla yatar yanına bir de bebeği eklendi tabi. Doodo ilk 4 ay o kadar harika geldi ki asla sorun yaşamadım büyüdükçe ninnisine gerek kalmadı kendisini kullanıyoruz
Naciyedinc EmineYilmaz defnekuşum sınırlarını zorlamayı seven bir bebek olduğu için sevmemesi çok normal 😂
limonlucizkek Naciyedinc Benim kızıma sallamayı biraktirirken travma olmasın diye göğsümde uyuttum .Yaninda yatmayı da kıyafetlerimi yanına vererek biraktirdim.Simdide onlara sarılıyor kuzum
Anldnmzz Naciyedinc gerekli. 8 ayliktan beri buyuk oglum uyku arkadasi olmadan uyumaz. Suan 4 yasinda. Cok seviyor
Naciyedinc Anldnmzz ah ne güzel alışkanlık 🥰 uykuya dalmasından ziyade çocukların belirli bi oyuncağının olduğunu görünce çok hoşuma gidiyor. Neyseki geç kalmamışım daha 5 buçuk aylık kızım 🥰