yuksekipek Caspiumare ben günde bi tane içiyorum asidini giderip işe yarıyor gerçekten sızlıyor göğüslerim sütten sızlıyor😊
Hatice444 Caspiumare merak edip dün eşime aldırdım ananaslı kalmıştı sadece bir tane içtim göğüslerim bomboştu bir kaç saate taş gibi yaptı sütten💗💗 mutlaka dene cnm valla işe yarıyor
Caspiumare Hatice444 ananaslısı nasıl ki sadesi çok sert geldi armutlu da güzel tavsiye ederim :) bende gece sağıyorum tek göğsü normalde 100cc çıkıyordu içtikten sonra 140ı gördüm onla alakası var mı bilemiyorum tabi
yuksekipek Alptpk markası malt adıda maltana :) benzikliklerde satılıyo genellikle birde büyük marketlerde birde hurmayı öneririn aksam yatmadan yiyin
Duygugncl Benim sütüm çok az ebebekten promalt aldım ama ben de o da işe yaramadı malesef🙁 Bir de maltana deneyeyim marketten alıp belkş bi faydası olur
Miniminianne Promalt hiçbir işe yaramıyor e bebekte yorumlara bakarak kampanyadan 48 adet aldım 36 tanesi elimde patladı 😅 maltana süt yapıyor evet ben akşam yatmadan 2 saat kadar önce kaşar peyniriyle maltana içiyorum sütümü artırıyor