Elifsu Caspiumare evet faydası var. Kola tarzı içecekler içemediğimiz için ben yemeğin yanında falan içecek olarak onu tercih ediyorum. Rezene ve ıhlamuruda sıcak içecek olarak tercih edebilirsin.
Mervclk Caspiumare sütüm azken sürekli içiyordum ben çok faydasını gördüm şimdi sütüm çoğaldı arada içiyorum bebek mememi bosaltamiyor yoksa bütün şok marketlerde oluyor 😀
Minikprenses Evet canım baya artıyo fakat ıhlamuruda dene 2 günde gögüslerimden süt fıskırttı resmen sadece 2 gün içtim 4 bardak 😅
Thesra Minikprenses ben ıhlamuru tesadüfen içtim hasta olduğumda ihtimal vermeniştim ama onu içince doluyordu gerçektende demekki doğruymuş ☺️☺️☺️
EmineA Bende e-bebekten aldım içtim çok faydasını gördüm tavsiye ederim içmeni birde şokta var bir malt içecek o bana fayda etmedi içen varmı acaba?
Busrayaman @EmineA Gercekten faydası varmı yaa bende çok merak ettim deniycem ülker markasinin pek bir faydasi yokmus sanirim bende e bebekten alıp deniycem suan cok merak ettim ne kadar icmem lazim ve kac gunde fark ettin cogaldigini