Aze1903 Bebegimm1 500/0,08(alış fiyatın)= burdan aldığın adet çıkıyor, kar içinde adet çarpı satış fiyatın. Yani 500/0.08= 6250 adet almıs oldun Kar da 6250*(satış fiyatın yani 0.09)= 562.5 Toplam kar 562.5-500= 62.5 işte böyle ☺️
Bebegimm1 Aze1903 tesekkur ederim ☺ birde sizce btt daha cikar mi dusmesini bekliyorumda btt alıcam 🙈
bsr1453 Aze1903 holo için nedir fikriniz artarmı şuan kırmızı yaktı alım fırsatı sunuyo değilmi kırmızı olmasına rağmen 0.23 artaemı bi kaç aya
PudraKokusu Aze1903 bu tuyolari nerden aliyosunuz yabanci kaynaklarmi? Telegram gruplari vs varmis galiba uyemisin? Twitter falan varmi burdan darlamayalim surekli 😀
Aze1903 Bebegimm1 Btt bugün trend olduğu için çok düşmez. Şuan iyi bir değer. 0092 i görebilir o sırada alırsan güzel olur 😉 Eğer aldıysan da satma. Tavsiyem budur.
Gamzealya35_ Aze1903 yorumlarınızı kaçırmadan takip ediyorum, söyledikleriniz gerçekten isabetli oluyor, eşim bu iştrn kazanıyor şuan, sizi takip edebileceğimiz bir instagram sayfası, bir Twitter profili varsa ordan takip edelim veya yoksa bence açarsanız cok iyi olur 🌸🙏
Can-1can Aze1903 Aze1903 Aze sence sepet yapmak mı mantıklı yoksa bir iki coine bağlanmak mı bir de sepet dersen btt ve holo dışında sen olsan hangilerine yatırım yapardın
Can-1can PudraKokusu 😄ben de burda okudum galiba 😄 bir iki coine para bağlarsan düştüğünde zarar ediyormuşsun 5-6 coin e para yatırısan birileri düşerken birileri çıktığı için en azından zararın azalıyormuş diye okudum ama konuya hakim olan varsa hepimiz aydınlanırız 🤗
Can-1can Bu arada burada sorularımızı cevaplayan iyi niyetli tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim ayağınıza taş değmesin 🤗
Bsrylmz Aznurr onu bilemiyorum canım bunlar öngörü yani değerlenebilir bitcoin gibi düşünün yükseldikçe yatırım yapıldığında değerlenecek diyorlar, yani bedava denemekte fayda var diye düşünüyorum
MarlaSinger PudraKokusu eşim kesinlikle satma diyor ona güveniyorum valla ya. Sanki yükselecek gibi. En son %6ydı