MarlaSinger Karas trılc ya. Benim hatam ne biliyor musun? Alışa kapalıydı bu 1 aya yakın. 10 dan 70 e çıktı. Bi kez alışa açtılar onu kaçırdım. 71 de açtılar 71.800 den aldım. Zaten 12 ayın en yüksek seviyesi 73 hangi akla hizmet 71 den alırım ya. Zarar dediğim 350-400 lira 7000 liradan
Karas MarlaSinger hahah iyi yapmışsın 😅 kriptolara sardığımdan beri borsaya hiç bakmadım ama zamanında kazandırıyordu araba falan aldık ettik sonra paranın çoğunu çektik sen yine bişey kaybetmemişsin 7bin tlye nazaran hiç üzülme kriptodan daha fazlası çıkar zaten 🤑
MarlaSinger Karas eşim de 10 bin lira civarı kaybetti borsa şu an o kadar kötü ki hiç güven vermiyor ya. Kripto paralar bile daha güvenli. O kadar inişli çıkışlı ki borsa. Bi günü bi gününü tutmuyor. 2016 dan beri takip ediyorum eskiden 1 aylık yatırım yapardık yükselirdi. Şu an 2 gün bile yapılamaz ya. Ancak günlük al sat yapılır
Karas MarlaSinger aynen öyle adam gibi getirisi yok virüs çıktığından beri altüst oldu borsa. Evet canım binance
Aze1903 Arkadaşlar merhaba, bana bildirim gelmiyor. Bildirim yok diyor. O yüzden bana yazan kişileri göremiyorum. Banlandim galiba 😂
Can-1can Aze1903 Aze1903 Aze sence sepet yapmak mı mantıklı yoksa bir iki coine bağlanmak mı bir de sepet dersen btt ve holo dışında sen olsan hangilerine yatırım yapardın
Karas MarlaSinger karışık ama aynen en iyisi o zaten en çok coin binancede var ben btc turk seviyorum aslında ama coinler maalesef çok az
Aze1903 Duygusalanne 1 i görünce satış gelecek dusucek, ara ara düşüş olucak ama ona takılma, 2 ay içinde şuan ki değerinin 10 katını görecek.
MarlaSinger PudraKokusu eşim kesinlikle satma diyor ona güveniyorum valla ya. Sanki yükselecek gibi. En son %6ydı
Aze1903 Bebegimm1 500/0,08(alış fiyatın)= burdan aldığın adet çıkıyor, kar içinde adet çarpı satış fiyatın. Yani 500/0.08= 6250 adet almıs oldun Kar da 6250*(satış fiyatın yani 0.09)= 562.5 Toplam kar 562.5-500= 62.5 işte böyle ☺️
Bebegimm1 Aze1903 tesekkur ederim ☺ birde sizce btt daha cikar mi dusmesini bekliyorumda btt alıcam 🙈
bsr1453 Aze1903 holo için nedir fikriniz artarmı şuan kırmızı yaktı alım fırsatı sunuyo değilmi kırmızı olmasına rağmen 0.23 artaemı bi kaç aya
PudraKokusu Aze1903 bu tuyolari nerden aliyosunuz yabanci kaynaklarmi? Telegram gruplari vs varmis galiba uyemisin? Twitter falan varmi burdan darlamayalim surekli 😀
Aze1903 Bebegimm1 Btt bugün trend olduğu için çok düşmez. Şuan iyi bir değer. 0092 i görebilir o sırada alırsan güzel olur 😉 Eğer aldıysan da satma. Tavsiyem budur.