Bsrylmz durununannisi__08 tabi hiçbirşey yapmıyorsunuz sadece gün içinde girin yeter ama isim soy isim mail kısmı falan doğru olsun çünkü ileride değerlenirse doğrulamak için 😊
Bsrylmz PudraKokusu tabi app store yada android den pi dediğimiz linki burda “ minepi.com/talpbusra6055” girip üye oluyorsunuz davetiye kodu olarak da “ talpbusra6055” giriyorsunuz sonra gün içinde ara ara uygulamaya gireceksiniz aktive olması için o kadar yanlız kullanıcı adı mail falan dikkatli girin ileride değerlendiğinde hak talep edebilmek için
Aze1903 Cevriye_Hanim Xrp nin davası vardı, çok kişi para kaybetti. Dava iyi geçse bile benim tavsiyem yaklaşmayın. Stl den de uzak durun çünkü xrp ve stl kardes gibi :) Btt ve Holo gibi.
Cevriye_Hanim Aze1903 peki şeyi sormak istiyorum wın nasıl dünden beri baya yükseldi düşünce yatırım yapmak ne derece mantıklı olur
Aze1903 Melisarelmoms Tamam satmayın çok kısa sürede 4 u gecicek, 1 TL bile düşse satmayın. Çünkü chz futbol ile alakalı ve futbol şuan sallantıda ama futbol oynandığı sürece paranız da katlanacak. Sene sonuna doğru 8 i gecicek. ( Yatırım tavsiyem budur )
Melisarelmoms Aze1903 inşallah 🙏🏼 diyorum ki bütün altcoinlerden 1er tane alalım unutalım 10 sene sonra bitcoin gibi olur biri zengin oluruz olmasakta cocugumuzun gelecegine yatırım gibi 😻
Kukuli00 Aze1903 merhaba holodan 250 TL ilk alsam btt den 250 TL ilk alsam nasıl sizce bide holoda 1000 coin altı olunca satılmıyo diyolar bilgi verir misiniz ne kadar doğru bu
Elbiii Aze1903 mrblar hangilerine yatırım yaptınız bende ypmak istiyorum ve ne kadar yatırım yapmalıyız 🙏🌸
Aze1903 Ozidem Tabi ki artacak, size neden düşüş yaşandığı soylim şuan ethereumdan cüzdan çıkışı oldu o yüzden düşüs yaşanıyor. Korkanlar paralarını çekiyor, asıl kemik kodro duruyor. Bekleyin. ( Tavsiyemdir)
PudraKokusu Aze1903 su an en akıllıca yatirim hangisine olur, yeni baslayablar icin parayi orda bi 15 gun unutayim diyorum, 2 bin koydum
Aze1903 PudraKokusu 2 bin TL yatirdiysaniz ve aceleniz yoksa 15 gün degil daha uzun düşünmenizi tavsiye ederim. Chz, btt ve Holo iyi bir yatırım coinleridir ilerisi için söylüyorum. Yani tronun coinleri. ;)
Ezgimstf Aze1903 canım paribu çok sıkıntı yaşatıyor binancede holo var mi bulamadım varsa nasıl bulacağımı anlatabilir misin birde paribudan binanceye geçerken paribudakini satıp sonra tekrar binanceden mi alıyoruz yoksa direkt aktarabiliyor muyuz