1-Prensesannesi Bendeanneoldum paribudan bende holo aldım onaylandı diyor ama cüzdan sıfır görünüyor nerden bakıyoruz bilginiz varsa söyleyebilirmsiniz
bsr1453 Karas bende bilmiyom alsam mı almasam mı btt war mı senin benim sade holo da var o da çok miltar değil
Karas bsr1453 6sında derken anlamadım canım? Btt de var bende evet ben bir çok coine paylaştırıyorum parayı
Karas bsr1453 1 haftaya ya oldu ya olmadı. Lansmanla ilgili bilgim yok ama bu tarz hareketler yükseltir genelde
bsr1453 Karas biliyomuydun aen bu holoyu falan gwlcek haftalar ne olcak çok merak ediyorum🤣yükselir mi düşer mi😁
Karas bsr1453 elbet yükselecek arada dalgalanmalar olur düşer tekrar yükselir ama uçacağı zamanlarda gelecektir ytd 😁
1mom04 Ya ben çok Fransız kaldım çok ta merak ettim hangi programı yüklüyoruz nasıl takip edeceğiz ben de yapmak istiyorum
hmkn92 Elif2409 tüm bu tarz sistemler ister tc ben Bitexen kullanıyorum. İkametgah örneği de istiyor e devlet üzerinden çıkartıp yukledık hep hesap açarken
Busranixx Aze1903 merhaba biraz alakasız olacak ama konu hakkında bilgi sahibisiniz sanırım . Holoda 5000 holocoin olmadan satma yapamıyor muyuz ?