Elifismail Deletedmom4440 oyle olunca yani yukselince hemen cekebiliyomusunz banada yardimci olurmusunuz nasil oluyo bu isler
Aze1903 bsr1453 Yıl sonuna kadar çoğu Coin artar. Önemli olan sizin elinizdeki adet sayısı. Adet sayınız ne kadarsa o kadar fazla kazanırsınız.
bsr1453 Aze1903 sizin kârınız oldumu btt de mi ilerliyosunuz siz kusura bkmayın soruyorum da 🤧 benim bebeğe gelen 3 5 altın wardı onları bozdurup koycam elimde bi onlar var onlardanda olmayım die 🤭🤔
Aze1903 bsr1453 Ben yüksek rakamlarla devam ediyorum ama size bir örnek verim, p.tesi günü kardeşimin parasını işlettim btt ve Holo da, 5000₺ verdi bana p.tesi günü, bugün şu saatte parası 8110₺ oldu. 3000₺si btt de 2000₺ holoya atmıştık.
bsr1453 Aze1903 çok iyi gerçekten ya benim korkum elimdeki para çok büyük para değil ama hani kaybetmeyim diye dokunmucam ben yıl sonuna kadar falan işte kazandırırsa dursun ondan yani
hmkn92 Aze1903 geçen hafta şaştım kaldım exenpay yukselışını gördünüz mü 250 tl ile açılış yaptı en fazla yarım saatte 17.500 e çıkmıştı :( 1000 tl yatırıp 4000 olunca çekmiştim borden düşer dıye 17 bınlere çıkınca cok üzüldüm somra tekrar alamadım da sınır getirdiler ve fıyat uçmuştu
akidesekerii Bu uygulama veya site her neyse paribu gibi, TC istemeyen yok mu. Ne bileyim güvenilir gelmedi TC girmek.
Tugbabu59 demioz yine ben birsey sorcaktm btt düşüşte millet elinden Ckartıyor sanki napayım bilemedim
demioz Tugbabu59 canım holo nxps ve btt ortak hareket ediyor yani birinden biri yükselirken bil ki sıra diğerlerinde aynı şekilde düşerken de öyle bende btt veya hot yok bakmadım şu an ne durumdalar düşerse de sırayla düşecekler ama kârını alıp çıkabilirsin sıkıntı yok düşünce yine alırsın veya paranın %50sini satarsın
Tugbabu59 demioz ben karda etmedim nasıl oldu bu iş anlamadım 100 TL karım suan btt den beni yanlıs yapıyorum acaba ya
demioz bsr1453 sabrederseniz yükselir belki bi gün belki bi ay belki bi yıl sürer ama genelde yükselir
bsr1453 demioz peki mesela 300 tl var holoda ve holo düştü paranın tamamen bitmesi gibi bişe olurmu yoksa çıkımca tekrar para da olurmu
demioz Tugbabu59 benim dgcl coin düştü umduğum gibi olmadı bu arada ama bekliyorum yükselirse yazacam yine çok umutluyum benim aldığım fiyattan da ucuza alınıyor şu an
Tugbabu59 demioz aaa üzüldm ama cıkar bence şimdiye kadar cogu tahminin tuttu gibi xlm dende Bi umudun wardı ama sanki oda Bi yükseliyor ufaktan