Satgiray demioz bu işi nasıl yapıyor sunuz anlamıyorum benim kardeşim de bayağı kazandırıyor hatta Bi tane nio mu ney oraya çağırdılar canlı yayın yapacakmış 🙄
demioz Bendeanneoldum abimin tavsiyesi üzerine araştırmasını yapıyorum twitter youtube üzerindeb birçok uzman kişi var ve daha önemlisi her coin bi borsada yayınlanacağı zaman en az 2x yapar
Bendeanneoldum demioz anladım biz daha çok acemiyiz hiç bi fikrimiz yok nasıl olduna dair sadece burda görüp 200 tl yatrdık keşke daha fazla yatırsaymışız ☺️
Maslay demioz her zaman o durum olmuyor bizim arkadaş da aldı 1 dolardan çıkış yayınlandı borsada 30 binlik aldı ama 6 bine düştü parası
Leylamoms Holo suan zirvede buna şimdi yatırmak ne kadar mantıklı olur bilemiyorum. Baska yükselir dediğiniz coinler var mı kızlar ?
demioz Leylamoms bnb bi kaç haftaya coin yakacak arzı düşecek bu da yükseleceği anlamına gelir (yatırım tavsiyesi değildir)
eceunverkanra Bendeanneoldum Hadi yaaaa gercekten mi? Kac gunde bu kadar degerlendi? Ben de esime soyliim alalim madem bu kadar kâr getiriyorsa vallah tesekkur ederim post icin hic haberim yoktu 🥰
Bendeanneoldum eceunverkanra eceunverkanra aşağı yukarı 1 hafta oldu yatıralı gün gün yükseliş ve düşüsü oldu en son dün 370 -380 gördük akşam yatarken 362ydi sabah 8 bçuk gbi 412 liraya çıktı şuan 500 lerde gidiyo geliyo
demioz Satgiray canım onu en iyi trader bile bilemez sadece mantığını çözünce tahlil yapıyorsun kesin bişey yok
Bsrylmz demioz mesela siz en son buna mı yatırdınız aslında zaten yapsamda çok küçük yatırırım 200-300tl gibi
Satgiray demioz kardeşim gibi konuştun 🤣🤣🤣 bir gün oturup kafa ypracağım sizin gibi bakalım neymiş bu tahmininz var mı peki
eceunverkanra Bendeanneoldum Ayy cok kisa surede hem de :) biraz alalim biz de ne kaybedilir ki valla sagolun ben hic anlamiyorum bu cripto para islerinden cahilim cok😂
Bendeanneoldum demioz oo baya kısa sürede olmuş çok iyi. Peki çok soru soruyorum kusura bakmayın ☺️ Paranz sabit holodamı kaldı yoksa düştükçe satıp diğerlerine yatırım yaptınız mı nasıl bi yol izlemek lazım böyle bi kazanç için
burcuali07 Bsrylmz evet bizde eşimle indirdik finans uzmanı bir arkadaşımız önerdi bayağı iyi şeyler söyledi geleceği ile ilgili bakalım hayırlısı ☺️
Momyyyy burcuali07 hangi uygulama indirdiniz ? Ve neye yatırdınız acaba ? Ben holo ve bittorrent almayı düşünüyorum yarın paribudan
demioz Bendeanneoldum holoda bekledim satmayı düşündüğüm çok zaman oldu ama abim bekle diyince durdum sabırsızım normalde diğer coinlerde al sat yapıyorum hemen 😁
pmrsk Bendeanneoldum mesela ben 30 TL lik holo aldım dün. Ama satmak istiyorum güvenli gelmedi program. Hemen satabilir miyim? Sat die yazınca minimum emir miktarı su kadar olması gerek diye uyarı geliyor. Nasıl alabilirim bu parayı canm yardm et ya lütfen
Bendeanneoldum eceunverkanra düşüşe geçtinde almak gerekiyormuş valla bizde hiç bilmiyoruz cahil cesarti burdan görüp sadece 200 tl yatırdık 😂