Busragokceberra Bendeanneoldum bende yatiracagim ama nasıl yapacağım bilmiyorum anlatır mısınız indirdim
QueenMom__ Aze1903 8 binlik almıştık bizde yıl sonunu merakla bekliyoruz 😊 bitcoin 60 binlerdeyken yarım vardı bizde ev alaca diye sattık mecbur şimdi 500 lerde ev bedavaya gelecekti 😅🥺 o yüzden bunun için acele yok bekleyelim bakalımm
Vanilya Karas Hangi uygulamadan hangisini alayım canım ben? Adları da karışık da. Nerden araştırayım birde ben bu işi Ya. Bir arkadaşım da istiyor ama bilmiyor kaldık böyle😂
1-Prensesannesi south bişey sorabilirmiyim? Yükseldiği anda sarıp düşük olan başka bir coin mi almak gerekiyor nasıl olacak ilerleme
Papatyaseverr Bendeanneoldum Biz bir ara 500 yatırdık akşamına 900 oldu ertesi gine tekrar 500 e düşmüştü para sabit çekmiştik 😂 ya uzun vadeli bırakacaksınız yada yükselir yükselmez çekeceksiniz 😂
zaynebimmm Bendeanneoldum uygulamanin adi ne canim benim esimde btc pro kullaniyor bitane daha varmis ama o nufus cuzdanin onlu arkali resmini istiomus
south Busragokceberra ben paribudan alıyorum cüzdan kısmından banka bilgileri var parayı oraya gönderiyorsunuz