Momyyyy Batimoms Yani anladım ama anasayfa holo bitcoin diye bir sürü konu olunca insanlar da kazanmanın peşinde belki çok ihtiyacı olan vardır bir umut diye soruyor ben çok bilmiyorum eşim ilgileniyor bilsem yardımcı olurum bildiğimi aktarırım. Şuan bende 3 bin liraya aldım holo ve btt parayı böldüm ikisine uzun vadede 1-2 sene bekleyeceğim unutacağım orada bakalım kısmet
Batimoms Momyyyy inşallah istediğiniz olur. Inşallah herkesin istediği olur ama ben de sizin gibi yaptım 2 ye böldüm artık bekleyeceğiz nasip kısmet. Ama bence kuruşluk almak daha mantıklı yükselme şansı daha çok
demioz Maslay nadiren yaşanıyor doğrudur ancak sabredilse bi kaç ay içinde tekrardan inanılmaz yükselişe geçer
Hant Holo btt ve ontolojideyim bende 🤪 beklemedeyimmmmm geleceği çok parlak diyorlar . Kaybettiğim de üzülmeyeceğim kadar yatardım 😉 ki kaybetmek pek mümkün değil düşerse de satmam kalsın benimle senelerce
Lalande Ahlas_2003 hahah aynen ben alıyorum kredi caiz değil ev alacaklar korkudan kredi çekemiyor 🤣 Rte dedi ki altını dövizi bozun finansal varlıklara yönelin 🤣 Biz yine de bozmadan yöneliyoruz finansal varlıklara 🤣 herkes ekmeğinin peşinden🤣
Aze1903 Tron !!! Şimdi denemek isteyen yatirabilir, sat emri verin 1.3 e. Btt, tronun alt coini. Bu akşam tron günü, al sat yapanlar bu akşam trona yatırım yapabilir.
Bambamannesi Aze1903 senin bi kqc yorumun daha mantimli gelmsti smdi trona yatrm yapicam bakalm hayrlisi
Aze1903 Bambamannesi Al sat yapicaksaniz tron alın. Uzun vadeli düşünüyorsan Holo almanın tam zamanı.
QueenMom__ Aze1903 8 binlik almıştık bizde yıl sonunu merakla bekliyoruz 😊 bitcoin 60 binlerdeyken yarım vardı bizde ev alaca diye sattık mecbur şimdi 500 lerde ev bedavaya gelecekti 😅🥺 o yüzden bunun için acele yok bekleyelim bakalımm
Yenievliiiiii Aze1903 hangi uygulamayı indirip yapıyoruz yada takibi para yüklemesi nasıl oluyo canım biraz bahseder misin
Vanilya Karas Hangi uygulamadan hangisini alayım canım ben? Adları da karışık da. Nerden araştırayım birde ben bu işi Ya. Bir arkadaşım da istiyor ama bilmiyor kaldık böyle😂
Busragokceberra Bendeanneoldum bende yatiracagim ama nasıl yapacağım bilmiyorum anlatır mısınız indirdim