demioz acimavi bunların dışında sabah saatlerinde binance üzerinden bnb yani binancenin kendi coinini alabilirsiniz demiştim ve bnb şu an artışta çünkü coin yakacak (arzı düşüyor) daha fazla artabilir
Merida1 demioz elinizde 7 bin olsa hangisine yatırırsınız kısa vadeli Haziran’a kadar mesela ? Bi ödemem var da
acimavi demioz binance indirdim ama kullanamadım çok zor geldi bana, paparadan para aktardım ama alacağım zaman try den alamıyorum, programı çözemedim yani. Biraz araştırayım onu o zaman çok teşekkür ederim💐
Prens0205 Serapp__ hahahahaha ay son yazına çok güldüm aynen bana da öyle anlatılırsa daha iyi anlarım sözde bankacıyım ama sıfır anlama kapasitesi bu konulardan hiç anlamam borsa sınavını da online oldum bölümle alakası olmayan ama borsa oynayan kuzenime yaptırıp geçtim o derece 😂🤭
Kubra_2019 Bendeanneoldum konuya tam hakim değilim eşim akşam 8 de istem gelince yemek çay faslı bitince pc den acıyor. Sizin öğrenip dönerim.
Seray123 İki gün önce holo ya 400 yatırdık bugün 650 ☺️ Arkadaşım da 4000 yatırdı 7000 oldu para büyüdükçe kazanç çok oluyor
demioz Merida1 çok da kısa vadeli değilmiş takas işlemini biliyorsanız paranızı etheriuma dönüştürüp digicol token alın
_yaseminturann Bendeanneoldum ciddi yükselişte bizde 30 bin yatırmıştık 50 bini gördü ama eşim çekmedi umarım düşmez:)
saclarinayildizdusmus _yaseminturann cesaretinize hayranım dogrusu 30 bini nasıl yatırdınız yani parayı geri cekebiliyorsunuz düyemi güven veriype bırde 30 bünin altına kaybetme durumu oluyor mu biz 5 milyar verdik eşimin arkadasına guya borsaya yayırıp para getircekti ama kaybetmıs sanıraam yada belki kazandı yiyor biraz bunkonulara güven gitti tabi 5milyarı bueaya yatırsaydım ne olurdu
Laylaylaylaylom Bendeanneoldum biri beni bı yesillendirsjn hiç bir şey anlamıyorum şu bitcoinden öcü gibi geliyor 🤣
emineveminigi Aze1903 kuzum birde bu paribu uygulamasında seri no kısmını nkabul etmiyor sen kac hanesini yazdın acaba?
Gzdzeynep Binance dan parayı nasıl normal hesaba aktarabiliriz bilen var mı. Biz de etheryum madenciliği yapıyoruz elimizdeki etheryumu normal tl ye çevirip kullanacağız ama öncesinde hiç yapmadık o yüzden nasıl olacak bilen varsa aydınlatabilir mi
demioz Gzdzeynep alım satım menüsüne gelin arama kurucuğuna eth/try yazın tıklayın sağ kısımda sat seçin piyasayı seçin paranızın yüzde kaçını bozdurmak istiyorsanız yüzdeliğe tıklayın ve sat deyin ardından cüzdan kısmında trynin üstüne tıklayın sarı kutudan çekme seçeneğine gelin gerisi kayıtlı papara veya başka hesabınızdan çekilecektir
demioz Merida1 çok çetrefilli youtube üzerinden uniswap kullanımına bi bakın ve binance kullanıyorsanız trust wallet indirin ancak hakim olmadan yapmayın lütfen tek bi yanlış işlemle tüm paranızdan olursunuz
dewamkee Bendeanneoldum holo ne canim . Yani yukselmis para ama onemli olan helal para mi . Haram paraysa milyar olsun istemem ( kendi dusuncem )
Merida1 demioz o kadar yapamam ki canım o zaman soruyu şöyle sorayım, holo mu btt mi bnb mi Haziran’a kadar :) bi deyükselişte ya bunlar düşmelerini mi bekleyeyim
Toprak2509 Bendeanneoldum ben uygulama ismi zanneettm. Baktım. Nasıl yaptınız anlatrmsnz. Üyelik filan istiyor mu uygulama
Bendeanneoldum Toprak2509 evet kimlik bilgilerini giriyorsunuz sonra para havale ediyosunuz sisteme o paraylada coinlerden birini alıyorsunuz