Lilav21 Merhaba arkadaşlar, Regl tarihinden 8 gün önce birliktelik olduysa regl olunur mu ? 2 gün adetin üstünden geçti kanda gebelik belli olur mu?
turansmom Lilav21 Olur. Adet tarihiniz demek döllenme tarihiniz demek, adetiniz yakınken hamile kalma ihtimaliniz yüksek ve hamileyken adet olmanızda yüksek. Tecrübeyle sabit😂😂😂
_Twinkle_ Lilav21 valla bir önceki postaları ma bak canım bende bosanma asamasindayim adetim 6 gün gecijti yarin 7 olacak adetimden bir gün önce cinsel ilişki olmuştu bende korkuyorum valla kan aldirdim 1.20 çıktı değer ama bilemiyorum insallah sende bende degilizdir erken gebelik yaptim negatif bilmiyorum
Lilav21 Aytenselim hemde ne kadar zor 🥺 kafayı yemek üzereyim bebeğim daha çok küçük 🥺 adet tarihim asla gecikmezdi
Lilav21 turansmom peki eczanedeki gebelik testlerinde belli olur mu ? Ne zor bu belirsizlikle yaşamak Allahım sen isteyenlere nasip et 🥺
Aytenselim Lilav21 hamilelikten sonra cok normal ya benim de gecikmezdi bebeğim 10 aylık 50 bile olmadıgı oluyo herr ay emin oldugum halde test yapıyorum valla
turansmom Lilav21 Olur tabiki ama adet oldugunuz için hamile olmasinizda iki çizgi çikma ihtimalide yüksek. O yüzden en mantıklısı kan testi bence.
Lilav21 turansmom adet olmadım henüz o yüzden korku sardı 2 gün gecikti,eczaneden test alıp yapayım en iyisi 😞
turansmom Lilav21 İki gün geciktiyse hem erken gebelik, hem normal test alın ikisinide kullanin daha iyi olur. Bebeğiniz kac aylık?
Lilav21 _Twinkle_ inşallah değiliz 😞 test yaptırmadım henüz yarın eczaneden alıp yapmayı düşünüyorum 😞
_Twinkle_ Lilav21 1.20 nin de yükselme değeri varmış bilmiyorum kafayi yiyecem ben herhalde ya sipral dusunuyordum oysaki bu ay
MomofOne turansmom benim gecan hafta kanamam vardi 5 gün sürdü dünde baya akintim vardi ilişkiye girdikden sonra appe baktim bi de ne yazio hamile kalma şansin bugün yüksek 🥲 tam döllenmeye denk gelmiş. Acaba nezaman test yapabilirim kac gün beklemem gerkio
turansmom MomofOne Yaa beklemeyin bence gidin saglık ocağına kan testi verin ertesi gün kesin sonuç alirsınız hem. Yada bir iki gün bekleyip erken gebelik testi yaptırın eğer ki negatif cıkarsa bir iki gün sonra tekrar yapın ki emin olun
MomofOne turansmom ben yurd disinda kaliom burda malesef kan verme durumu yok kafana göre. Yani en gec 4 güne erken gebelik testimi yapim ozaman cikarmi kesin sonuc