Nyles2019 morelini bozma canım şekerli su verme bence. Çevrende ağzı olan herkes konusuyor malesef doktorlar bile benim bebeğim 1 bucuk ay benim zorumla emdi ve zorlamaktan kucagına biri alınca emziricek zannedip çıklık kıyamet alıyordu biberonla veriyim dedim onu bile almamaya başlamıştı ve herkez bebek emer lafıydı taki doktor birgün emzirmeye çabalarken beni görene kadar bırak sağ ver yoksa beslicek durumumuz kalmıcak dedi düşün sen annesin ve herşeyi daha iyi bilirsin sütünün yetip yetmediğini şöyle anlayabilirsin bir aylık bebek en fazla 30 40 cc falan içiyor çok obur bir bebek değilse sütünü elektrikli pompala bir kere sağ ve ne kdr çıktığına bak. Ve o sütü dökme sakın parmağına eldiven geçir cocugumun agzına çiçe parmağını koy şırıngayla besle emme refleksi devam etceği için parmağını emerek senden sogumamısta olur sıkma onlar herşeyi hissediyor ben 3 kere 41 derece ateşli oldugumda aynı odada değilken bile kimse sakınleştrememiş ben gidip elini tutup annecim iyiyim sakin ol dediğimde susmuştu düşün o derece hisleri var zor sürekli ugrasmak agrıların la ama anne olmak bu demekmiş kendini unutup yavruna koşmak. Ve 7. 5 hiç korkulacak bir oran değil iyi besle kulağını tıka geçmiş olsun cnm