SeverusSnape Necla61 bizde aldık ve kızım çok seviyor hala. Toplar Wellgro, havuz Bestway. Havuzu Bestway tercih etmemizin sebebi yazın içini de doldurabilmekti. Çok memnun kaldık baya kaliteli bir şey :)
Marjinal_Anne2 Necla61 ben BİM’den almıştım pilsan 100lü, ama pişman oldum kzım yüzüne bile bakmadı 🤦🏼♀️ Baksa da etrafa fırlatıp duruyordu kaldırdım 🙄😅
Deletedmom4440 Necla61 dağıtıyor sürekli ya topları tutup atıyor 🥲 bide ben ikinci el aldım temiz kullanılmış 90 ₺ ye
SeverusSnape Necla61 havuzunu almadık ama topları çok kaliteli canım. Hiç koku yoktu toplarda, kullanılan boya da zararlı değil diye hatırlıyorum, boyut olarakta büyükler. İnşallah senin kuzucuğunda severek oynar 🙏☺️
Papatyams_2021 Necla61 alma bence heryerde dağılıyor koltukların altında yarısi benimkiler oğlumda pek oynamıyor
Papatyams_2021 Necla61 walla yorumlqea şöyle bı baktim da herkes pişman 😅😅 vardır bı bildigimiz yinede sen bilirsin
Burcc Bezdim o top havuzunun toplarından. Heryerden top çıkıyor. Hem faydasız hemde yorucu. Gerek yok bence.