Hayal_58 EmineYilmaz yumurtlama gününü hesaplamadim geçen ayın 26 sında afet oldum hep duzenliydi bu ay 24 flan olmam gerekiyordu olmadım takvim var telim de şu an 4 gün geçti adetim
1mom1baby Hayal_58 erken gebelik testi adet olmadan once yapılabiliyor gecikmisse normal test yapabilirsiniz negatifse hamile degilsinizdir tabi kuvvetli şüpheleriniz yoksa çünkü testler bazen yanlış çıkabiliyor
Hayal_58 1mom1baby dört gündür flan karın ağrısı ve Bel ağrısı var adet olacagimda ki belirtiler var ama olmadım bı turlu
Yasemin34 Hayal_58 çıkıyor yanılma olmuyor yani isterseniz kandan yaptırın test ilk 1 yıl düzensizlik oluyor bilmiyorum Doğum ne zaman yaptınız birde mevsimsel geçişlerde de olabilir gecikme yada hasta olup ilaç kullandıysanız oda düzensizlik yapabilir
Hayal_58 Yasemin34 kendi mi biliyorum canım hap flan bende hiç gecikme yapmıyor 9 aydır da hep duzenliydi hiç bu şekilde gecikme olmadı negatif çıktı ama hala rahat değilim
Karakiz1 Eğer süpheniz varsa direk kan testi yaptırın ben gidip yaptırmadım kendimi sucluyorum bu yüzden düşüğüm var