DPK12-_ Merhaba arkadaşlar. Ben oğluma pipetli suluk almayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir marka var mı ? Phlips akıtıyor diye duydum nuk iyi duydum sizler ne kullanıyorsunuz hangisini almalıyım sizce bilgi verirseniz sevinirim 😊
MuMuBu DPK12-_ wee nin tutmalı pipetli suluğundan çok memnumun akıtma yapmıyor ve gayet kullanışlı tavsiye ederim
Leylus DPK12-_ canim bende eczaneden wee aldım tutmalı pipetli çok güzel çok memnunum ilk pipetli sulugumuz 9 aylıkken verdim eline eğirdi çevirdi ertesi güne kendisi öğrendi rahat birakmak lazım illa öğretmeye çalışmamak lazım bence.birde sürmeli degsitiririm diye çok pahalı almadım wee baya iş görüyor
mermik DPK12-_ tutmalı. 11 aylık kizim. Gayet rahat kendisi tutup iciyor. Oyun oynarken falan hep yanımızda. Susayinca alıp iciyor
Linam6868 DPK12-_ Gelince yıkadım da şimdi deterjan kokusu var yarın güzelce yıkarım ama yıkandıktan sonra yoktu şimdi niye var bilmiyorum 🙂
DPK12-_ Linam6868 bazıları koku ve kararma yapıyormuş aventte öyle yorumlar var akıtıyor kararma yapıyor kokuyor diye o yüzden kararsız kaldım hangisi alayım bilemedm nuk iyi diyorlar birde yarın tekrar güzelce yıka bakalım koku olacak mı yazarsın banada 😀
Linam6868 DPK12-_ Bol köpüklü suda yıkadım deterjan çoktu kokusu kalmış olabilir yarın iyice yıkarım sana da yazarım canım🤗😍
DPK12-_ Leylus bende öyle düşünüyorum çok pahalıya gerek yok diye benim için akıtmaması koku ve kararma yapmaması önemli marka önemli değil
MuMuBu DPK12-_ foto atmayı bilmiyorum ama hepsiburada da bulup paylasmıssınz ya ondan mavi renkli. trendyolda çok pahalı ben migrostan aldım 50 liraydı migros kartına indirim vardı 35 liraya mı ne almıstm.
Leylus DPK12-_ nete wee baby pipetli yazınca 4. Sıradaki mavi olan inşallah doğru tarif edebilmisimdir koku yok her kullanımda sıcak suyla yıkıyorum çeşmede kararma da yok ama plastik tabi daha kick diye plastik devam ediyorum şuan
DPK12-_ Leylus tutmalı mı sizinki bu mu canım https://www.hepsiburada.com/wee-baby-kulplu-pipetli-bardak-200-ml-p-HBV00000M7TAI?magaza=elmaağaçlı