Kuzeybabyy Asel_sahra tam tersi benim oğlumun çene kaslarını güçlendirdi emzikten önce ememiyordu emzik sayesinde çok güzel emmeye başladı 😇
dertlikerkenez Asel_sahra 13,5 aylık doğduğu gece emzik vermiştim ve hala hem emzik kullanıyoruz hem anne sütü alıyor. 2,5 aylıkken meme reddi yaşadık, alerjiden kaynaklıydı. Emziği bırakmadan atlattık çok şükür.
Zey44 Asel_sahra üç tane çocuğum var diğer ikisine emzik verdim beni emmeyi bıraktı üçüncüye vermedim emmede sorun olmadı ona göre düşün canım
Begonvillll Asel_sahra yapıyor. Emzirme danışmanları meme reddi yaşayan bebeklerde ilk olarak emziği çöpe attırıyor
Asel_sahra Kuzeybabyy dündendr emzige alıştırdık fazla emmedi kakali bez sayisi azaldi suanda emzik icin ortalığı yıktı daha 16 gunluk ondanmi agliyo gazimi var anlamadm ,ama memeyi istemiyor eskisi gibi
_mucizemmm Bizde yapmadı ne emzik ne biberon çok şükür🥰 zaten 2. Aylıkken mamayı bıraktı sadece anne sütü aldı.
idilbilgemom Asel_sahra gazı vardır, bir de belli dönemlerde meme reddi oluyor. Süpürge sesi açıp ayakta memeyi tutturmaya çalışın tutmayıp ağladığı zaman. Ben hep öyle yaptım işe yaradı🙏🏼
Mrvksk23 Canim benimkin 4 gun yogunbakimdaydi sayili emzirdim yogunbakimdan çıkar çıkmaz emzik verdim hem kaslari güçlendi hemde memeyi eskiye göre daha iyu cekmeye başladı meme reddi olmadı ben kesinlikle emzik tavsiye ediyorum🙈🥰doktorumda emzigin kaslari geliştirecegini söyledi emzirdikten sonra gazini çıkarabiliyorsan emzik vermenin sakincasi yok sadce gaz yapar dedi 😊
Asel_sahra Mrvksk23 ya cok rahatladk dündendr ama memeyi istemedi bide okdr cok agladiki gozleri yaşardı, simdi yorulup uyudu ,dundendr sayili emiyordu bende ondandr die düşündüm bilsem memeye devam eder emzik veririm ama korkuyorum,
Mrvksk23 Asel_sahra meme ucu uyumlu emzik veriyorsun degil mi canm digerleri bu dönem cok uygun değil. Sen sık sık emzirmeye çalış emzik vermen memeden uzaklastirmaz🥰
Asel_sahra Mrvksk23 emzik vermek istiyorum korkmaya basladm;)) dundendr vermiyorum marketten markasz 0.3 ay damakli almistm emzigi
Asel_sahra Mrvksk23 yine deniyeym:) ama emzik kullandgm bir gunde göğüslerim akıyordu ıçmeye firsati olmuyordu minnagimin bugun göğüslerim bosaldi dengeyi sağlayamadı 😄😄