Mineetik JustGrace benim bebeğim de hep persentilde 3′te filandı kullandığım sürede hiç etki etmedi. Ben de bıraktım acikcasi. Ama bıraktıktan sonra uzamaya başladı 😊
Deletedmom62626 Arkadaşlar bir görselini atarsanız sevinirim kullananlar doktora danışmak istiyorum bende
JustGrace Remkoc ya ortalama belkş en alttan da olsa tutuyor ama kendinden küçük kızlardan bile küçük görünüyor 😔 bir de çok konuşur benim oğlan, yani baya sohbet muhabbet eder, herkes 1,5 yaşında sanıp şaşırıyor 🥲
PembePelikan JustGrace hiç endişe etmeyin babası da öyleyse.. bunlar tamamen ırsi durumlar. İlerde basketbol oynatabilirsiniz zaten 18 yaşına kadar boy uzaması devam ediyor aceleye ve paniğe gerek yok
JustGrace Mom091 sabah tok karna bir ölçek demiş. Aman bence fark etmez yaa, bünyeye girdikten sonra 😏
Remkoc JustGrace yaa minnos olsun erkek egerki tabloya uyuyorsa pek sıkıntı yapmayın her bebek bir olmaz bizim genel olarak sulalede erkekler çok minikler kızlar iri yaş ilerledikçe kızlar duruyor erkekler bı anda atıyor 🥰
Yigitkubraa Nilguny bende almaya noyetlendim zaten boyu uzun daha da uzamasin diye almadm uzun oldugu icin zayif duruyro kilo icin alacaktm bunu size kim soyledi sabah aksam meselesimi🙃
Nilguny Yigitkubraa sayfasında yazıyor İnstagram adresinden bakarsanız yorumlarda o şekilde yazmıştı sayfa yöneticileri.
JustGrace Zeyzeyyyyy bence doktorunuza sorun, ben bugün başladım kullanmaya ama içeriğine de baktım mineral desteğiymiş zaten ağırlıklı olarak.
Kuzumveben Kuzumveben simdi 86 cm ile 89 arasinda baya fark var once tam cocugunuzun boyu kac cm onu bilmek gerekiyor