JustGrace Bu şurubu kullanıp da etkisini faydasını gören oldu mu çok merak ediyorum. Oğlum hep kısa gidiyor 2,5 yaşında 18 aylık gibi görünüyor. Bugün verdi doktorumuz. Bana pek ütopik geldi ama bilemedim 🤷🏼♀️
Mom091 JustGrace doktor nasıl kullanmanızı söyledi? Ben aldım ama ne zaman vereceğime karar veremiyorum. Biri aç karnına diyor biri gece yatmadan diyor kafam çorba oldu🙈
GokturkAlp JustGrace boyu kaç cm acaba? Doktor herhangi bir test yaparak mı bu ilacı verdi, büyüme hormonunda vs bir eksiklik mi var?
JustGrace Mom091 sabah tok karna bir ölçek demiş. Aman bence fark etmez yaa, bünyeye girdikten sonra 😏
JustGrace GokturkAlp hormona bakmadı bence. Kan tahlili yaptı evet ama hormona baktı mı bilmiyorum. 86-89 cm civarı
PembePelikan JustGrace eşim ortaokula kadar çok kısa ve minyonmuş. Hatta arkadaşları içinde alay konusu olurmuş. Fotoğraflarına bakıyorum Zayıf ve ufak tefek.. lisede birden boy atmış şimdi 1.80 boyunda gayet yapılı. Demek istediğim bunlar ırsi biraz da. Siz uzun olabilirsiniz ama belki de eşim gibi belli bir yaştan sonra uzamışsınızdır? Şimdi oğlum da ufak tefek minyon ama takmıyoruz her gören aynı babası diyor.
JustGrace PembePelikan ya aynı benim eşimi anlatmışsınız aslında. Ama doktorlar bunu sormuyor bile, altta mı altta bitti… ben de korkuyorum oğlum için endişeliyim. Basketbol oynatmak istiyorum ama daha nerede…
Nilguny JustGrace bizde kullanıyoruz 15 gündür kilo için sabah boy için akşam veriliyormuş ben sabah akşam veriyorum 😂
Yigitkubraa Nilguny bende almaya noyetlendim zaten boyu uzun daha da uzamasin diye almadm uzun oldugu icin zayif duruyro kilo icin alacaktm bunu size kim soyledi sabah aksam meselesimi🙃
Kuzumveben Kuzumveben simdi 86 cm ile 89 arasinda baya fark var once tam cocugunuzun boyu kac cm onu bilmek gerekiyor
PembePelikan JustGrace hiç endişe etmeyin babası da öyleyse.. bunlar tamamen ırsi durumlar. İlerde basketbol oynatabilirsiniz zaten 18 yaşına kadar boy uzaması devam ediyor aceleye ve paniğe gerek yok
Arenn JustGrace 3 ay geçmiş konudan ama tam benimki o kadarlık boyu da o civarda çok hareketli kilo aldırmıyorum dr argivit verdi 2 günde 1 4 cc dedi siz ne kadar verdiniz fayda gördünüz mü acaba?kilo da 12.5 falan bu arada kan değerleri iyi vitamin alma dedi ama ben argivit i önerirmisiniz almak istiyorum dedim öyle al madem dedi😂