Ceylancns Kızlar 4 aylık kızı olan bir anneyim. Gece hariç gündüz sütüm çok az 😓 eskiden gece emzirmeleri sonrası sağdığım süt biberonu doldururdu şimdi 20-30 cc maksimum .. gündüz de işe başlarım diye buzluğa attığım süt stoğumdan almak zorunda kalıyorum aç kalıyor doymuyor :( BESTLAK aldım . Rezene içiyorum , humana anne çayı içiyorum bazen ..
gokmer Ceylancns semiz otu, bulgur pişavı, çiğ dere otu ve bolca su. Bana inanılmaz süt yapıyor. Göğüslerim çatlayacak gibi oluyor geceleri. Bulguru ve dereotunu nerdeyse her gün yiyorum
ozsim Ceylancns aynı dertten müzdaribim :( su çok içiyorum. Humana , pro malt çayı, incir , bestlak damla. Ama gündüz az oluyor sütüm bnimde . Sık emziriyorum gelsşn diye o da tam dolmuyor göğsüm . Geç emzirsem çocuk aç kalıcak kafayı yicem bende:/
Defneninannesi1108 Ceylancns canim solgar brewers yeast bira mayasi tabletii bi arastir. Asiri süt yapiyoo cok memnun kalcaksin. Simdi hemen arastir yorumlari oku aklina yatarsa al. Bebegim 6 ay sadece anne sütü aldi heray 1 kg aldi. Simdi 8 aylik olacak ek gida falan yiyoruz ben kullanmiyorum sütüm de iyi hala 😊
Defneninannesi1108 ozsim Solgar brewers yeast bide bunu dene arastir bira mayasi tableti eminim ise yarayacak canim. Süt kalitesini arttiriyo ve %95 oraninda cogaltiyor.
Elifdemirel @Ceylancns canım ben solgar brewers yeast kullandım uzun süre şükür Allah’a hiç sıkıntı çekmedim. Bi de bulgur pilavı bence solgarı dene
Defneninannesi1108 Ceylancns canim günlük 6 tablet alabilirsin Sabah 3 aksam 3 Ben ilk basta bebegim 1 aylikken basladim 2+2+2 aldim 3 ögün baktim sütüm baya artti Sabah 2 aksam 2 devam ettim. Ama bi cok kisi günlük 6 tablet iciyo tamamen bitkisel roko seker kadar minicik ama etkisi inanilmaz. Mutlaka dene en azindan icinde kalmaz trendyol beklemek istemezsen eczanede de satiliyo. Ben ilk basta eczaneden sonra gittigidiyordan aldim. Aynisi.
Defneninannesi1108 Ceylancns Hayir bende hicbisey yapmadi. Bu tableti kullandim. Normal beslendim hatta bebegim durmaz yemek bile yemezdim esim gelene kadar sütüm de hep vardi. Ve kaliteli olduguna inaniyorum bebegim her ay 1 kg aldi hep yaradi yani.
Defneninannesi1108 Ceylancns Emin ol tekrar sagima baslayip stoklarini arttiracaksin. Benim kizim 8 aylik ben biraktim ek gidada da istahli 25 ay emziren ikiz annesi kullanmis hic mama vermeden inanamadim onun tavsiyesiyle almistim bende.
Ceylancns Defneninannesi1108 çok teşekkür ederim ilgili yorumun için 🙏🏻 İnşallah deneyeceğim bestlak kısa süre de bitiyor zaten bitince bunu alırım
Defneninannesi1108 Ceylancns Kesinlikle al evet o damla kucuk ve pahali insallah etki eder buraya yazarsin. Bi cok kisi kullanmis burdaki arama yerinden de arastir İstersen.
PPrensesAnnesi Ceylancns Instagram’da emzirme.danismanligi Dilruba demirezer sayfasına bakın. Ben emzirmiyorum ama keşke ilk başta bu sayfayı bulsaydım hem çok güzel bilgiler var hemde süt arttırma çayı var yorumlar hikayaler hepsine özenle bakıyorum çok memnun olanlar var çok arttırıyor sizde bi bakın bence nasipse ikinci için bende şimdiden kaydettim bilgileri 😊
Ahmedenesinannesi Ceylancns incir kayısı kuru üzüm çekirdekli kuru üzüm ceviz badem fındık cam kaseye koy üzerine kaynar su koy. Yatmadan önce küçük kase ye. Sonra bana dua et