Ipeks_mom Atamom16 valla ilave seker icermez yaziyor ama tadi tatli armut gibi pureyi kendinizde yapsaniz daha az tatli olucagini dusunmuyorum
Prensinannesii ubannesi10 hayır cnm mama yap mesela 90 cc onu kaşık mamasına kat ılıkm olacak xatenkıvamını ona göre ayarla ben öyle yapıyorum içine bazen bebe bisküvisi meyve remdeis ve mam katıyorum
Ipeks_mom Atamom16 aldirin bi deneyin. Tam kac aylik sizinki. Dusunuyorum biraz yogurt faln versem bisey olur mu acaba
Atamom16 Ipeks_mom 4 ay 11 günlük sizin ne kadar bende keçi sütü alıp yoğurt yapıp deniyim diye düşündüm ama doktor ek gıdaya erken dediği için cesaret edemedim kabız olur diye korkuyorum valla sizin ne kadarlık
Ipeks_mom Atamom16 4 ay 5 gunluk bizimkide bende inek sutunden yogurt mayaladim, mayalamisken biraz vereyim diyorum kararsizimda ama bi iki kasik vericem sanirim 😁
Atamom16 Ipeks_mom dene amaçlı ver istersen alerji var mı yok mu 3 gün kuralıyla vericez sanırım gıdaya geçtiğinde
Ipeks_mom Atamom16 silikon kasiklarla 4 5 kasik ufak bi kaseye koyup verdim valla guzelde bitirdi. Simdilik bosey yok yarin oburgun tekrar devam edicem
Atamom16 Ipeks_mom bende püreden verdim yedi çok güzel bugün kaşık mamayı pekmezle yaptım denedim yine yemedi onu sevmedi nedense 😄
Dorukeda Atamom16 hangi pureden aldiniz canim bende bi deneyim diyorum ve kasik mamasi alcam her babbynin muzlu olani guzel diyorlar ama bilmiyorim
Atamom16 Dorukeda hippin meyve püresini aldık bugün kavanozda verdim 2 çay kaşığı yedi sevdi püreyi hero baby bilmiyorum hipp almıştım ben dün denedim yemedi istemedi bugün içine çay kaşığıyla biraz pekmez koydum tekrar denedim yine yemedi benimki 🤦🏼♀️
Ranaa Ya ben de kasik mama olarak hipp in kavanoz mamalarindan kullanıyorum. Kavanoz mama kullanan yok galiba sağlıklı mi bulmuyorsunuz. Bende mi toz olan kasik mamalardan alıp mi vermeliyim .