Ipeks_mom defnesmomm banada doktorum dedi kasik mamaya basla ama hic demedi formul sutle verebilirsin diye. Bilmiyodum ben sagolun oyle yaparim bnde bidaha 🥰
Ipeks_mom Ranaa zamanla agzinda cewirip yutmayi ogrenicek ozaman hep boyle agzindan geri cikartmicak yani
Ipeks_mom Atamom16 ya ben esime mama aldirdim hippin kasik mamasini ve devam sutunu almis ama dewam sütü 1 yasindan itibaren diyor bunu bebege veremem dimi
Atamom16 Ipeks_mom yok onu veremezsiniz bebeğinize o 12. Ayın sonundan itibaren veriliyor hazır şişede satılanı diyorsunuz dimi
Atamom16 Ipeks_mom 1 numara doğumdan itibaren yazanı alması gerekiyordu değiştirebiliyorsanız değiştire aldığınız yerden
Ipeks_mom Atamom16 evet oleydi o uzerinde 1 yazisini gorunce gtmis dikkat etmeden 3 sise almis. Bir kosu gittim degistrdim smdi olmaz diye hipp in normal mamasini aldim 😌
Atamom16 Ipeks_mom ya ben bugün denedim oğlum yemek istemedi ağladı tadına baktım çok kötü çocuğun yemek istemediği kadar var 😄 birazda soğuktu tam sıcak suyla mı yapıcaz bunu acaba
Ipeks_mom Ranaa hic bilmedikleri biseye alismaya calisiyorlar seviyomu sevmiyomu soyleyemiyodu yavrum uzuluyom o cikariyo ben veriyom diye ama yapck bisey yok 😊
Ipeks_mom Atamom16 sıcak suyla yaptım ama suyun biraz sogumasını bekledim. Hipp in pirincli mamasini yaptim biraz yedi ama tadı gercekten cok kotü niye oyle bilmiyorum bndw hoc begenmedim bebegime nasil yedircem bilmiyorum
Atamom16 Ipeks_mom valla bende bilmiyorum ki içine biraz pekmez mi karıştırsam diye düşündüm ama eminde değilim 🤷🏼♀️
Ipeks_mom Atamom16 yarim çay kasigi kattim ben ama degismedi hic tadi. Birde eşim dün hipp in kavanoz mamalarindan almis ne kadar saglikli bilmiyorum ama armut püresı vardi verdim bebegime baya yedi ve sevdi gibi
Atamom16 Ipeks_mom bende bir pekmezle deniyim. ya onlardan alayım dedim ama onlara alışıp sonra benim yaptığımı yemezse diye düşündüm tadı nasıl şekerli mi onlar
Ipeks_mom Atamom16 valla ilave seker icermez yaziyor ama tadi tatli armut gibi pureyi kendinizde yapsaniz daha az tatli olucagini dusunmuyorum
Prensinannesii ubannesi10 hayır cnm mama yap mesela 90 cc onu kaşık mamasına kat ılıkm olacak xatenkıvamını ona göre ayarla ben öyle yapıyorum içine bazen bebe bisküvisi meyve remdeis ve mam katıyorum
Ipeks_mom Atamom16 aldirin bi deneyin. Tam kac aylik sizinki. Dusunuyorum biraz yogurt faln versem bisey olur mu acaba
Atamom16 Ipeks_mom 4 ay 11 günlük sizin ne kadar bende keçi sütü alıp yoğurt yapıp deniyim diye düşündüm ama doktor ek gıdaya erken dediği için cesaret edemedim kabız olur diye korkuyorum valla sizin ne kadarlık
Ipeks_mom Atamom16 4 ay 5 gunluk bizimkide bende inek sutunden yogurt mayaladim, mayalamisken biraz vereyim diyorum kararsizimda ama bi iki kasik vericem sanirim 😁
Atamom16 Ipeks_mom dene amaçlı ver istersen alerji var mı yok mu 3 gün kuralıyla vericez sanırım gıdaya geçtiğinde