Birkucukeylulmeselesi Halimepolat ne güzel ya benim kanamam bile 15 gün anca sürdü şişliğim kaldı o yüzden maalesef
Sssby Halimepolat benim sürdü malesef çok sıkıcıyı allahtan yaz değildi yoksa çocuklar ğibi pişik olurdum herhalde bende herhalde bıkmıştım artık pet koymaktan
Papatyaseverr Halimepolat Bunun doğum şekliyle alakası olduğunu düşünmüyorum sezeryanla doğum yaptım 40. Günüm doldu adet oldum 7 gün sürdü her zaman ki gibi düzenimle hep adet oluyorum
Happymamss Papatyaseverr benim kanamma tam bitti dedim kahverengi kahverengi geliyordu bugün 28. Günüm 26. Günde birden bire adet gibi gelmeye başladı kıpkırmızı kan ve pihtilar bildiğiniz adet gbi normalde de 25-26 günde bir olurdum sizce bu adet olbilirmi
Halimepolat Birkucukeylulmeselesi benim kanamam 20 güne yakın sürdü ama benim rahmim iltihaplanmisti hastaneye yattım 1 hafta tedavi gördüm geçti ama adet oluyorum dedim akşama kadar sürdü sonra kesildi.🤦
Papatyaseverr Happymamss lohusa kanamanız erken bitmiş olabilir normal adetiniz gibi sürüyorsa adet olmuş olabilirsiniz herkes 40 gün lohusa kanaması görmüyor kişiden kişiye değişiyor 😊
Happymamss Papatyaseverr emziriyorum da aslında sezeryan yaptım doğumu bakalım kaç gün sürecek kanama ona göre bir çıkarımda bulunurum belki
58vildan Bünyesel olarak değişiyor canım emziriyorsan 2 sene olmayabilirsin ben ilk oğlumu normal doğum yaptım 19 ay sonra adet gördüm hep emdi başka birşey içmedi. İkinci oğlum sezeryan emmedi 40 ım çıktıktan iki hafta sonra adet oldum
ZeynepinAnnesiiiii Kızlar ben dogumumun 2. Ayinda adet oldum yani 27 Şubat’ta. 2. Adetimi daha olmadim duzensizlik ne kadar sure drvam ediyo