symzll gulay_candemir benim geldi ayakkabımı giyemiyordum iyi bir pedikür beni bu durumdan kurtardı.Doktora gitmeyi bile düşündüm.Pedikür dene dediler.Hatta oedikirü yapan arkadaş doktorlar bile bazen bize yönlendiriyor demişti be kadar doğru bilmem.
Cicegi_brn gulay_candemir doğumdan hemen sonra oldu kenardan keserek tırnak batigini tırnak makasinin törpüsü ile çıkardım acıyor ama sonra ferahliyorsun batikonla dim şuan rahatım şükür
02medine_mina gulay_candemir bende hem hamilelikte cok oldu eşim sagolsun tırnak makası vb setin den demir cubukla kaldırıp kenarını kesiyor. Ama siz siz olun youtube dan tırnak kesimini izleyin. Kesiyoruz sadece dogru kesmedigimiz icin oluyor bu batmalar. Kücük biseydir ama adamın kalbi orda sanki küt küt atıyor.
Alminamom 3 defa ameliyat oldum hiç bir ise yaramadı tekrar cıktı şuan çok kötü ayağım yeğenimde var di özele gitti çekmediler tırnağı bi demir taktılar şuan iyi diyo bende yapmayı düşünüyorum ama kızım 2 buçuk aylık ondan bekliyorum
gulay_candemir Cicegi_brn Benim tırnağım catlamisti bende çatlatan yeri kestim bu şekilde başladı şimdi bir köşesi batık orası çok acıyor krem sürüyorum yumuşatıyor kuruyunca çok acıyor
Cicegi_brn gulay_candemir iltihaplanma olmuştur büyük ihtimalle kendin yapmayı dene dayana bilirsen boşalt batikonla kalbin orada atıyor gibi oluyor çok zor
Cicegi_brn gulay_candemir Benimde batik yerden iltihap aktı inan çok ferahladım kendim kaldırdım batan tırnak yerini dayandım sonunda rahatladım
YigitAlpsMom gulay_candemir bende iceri dönük kısmı zorla cikarip kestim cok pis ağrıyor iltihap ciksa rahatlarim çıkmıyor bende hep olur böyle