Simurg kesinlikle gordugum en mantikli post tebrik ederim 👍oncelikle esimle uzun suredir kendimizi gelistirmek adina adimlar atiyoruz uzun munazaralarimizin sonunda aciktan tekrardan universite okumaya karar verdik.bende universite mezunuyum ama is bununla bitmiyor icimizin bilgiyle tasmasini isterim her daim, oglum yedi aylik ve acayip dikkatli,merakli.duyarli bir bebek onun soracagi sorulari simdiden hayal bile edemiyorum. ben uzaya
Evrene yildizlara cook merakliyimdir bilimsellik adina veyahut dini ,psikolojik olsun cok cesitli belgeseller surekli izlerim .kitapligim tabiki vardir doludur okumaya cok merakliyimdir firsat buldummu herseyi okurum .. her alana ilgi duyuyorum ev dekarasyonu,giyim bilim,saglik,cocuk gelisimi, ev temizligi duzeni hepsini okurum izlerim ve uygulamaya calisirim her sabah oglumla sarki acar birlikte dinleyerek gune baslariz niyetim dolu dolu yasamak ona bu hayatta kendi ayaklarinin uzerinde durmasini iyi niyetli vicdanli guzel kalpli bilgili olmayi asilamak ve birlikte ogrenmektir 🌼