Baharkokulum Ela-gozlu yok hocam. Direk yayınevlerine CV yollayabilirsin. Onlar sana demo birşey gönderip çevirmeni istiyorlar.
Nelf28 Rabiad1 başladım deniyorum ama benim gibi beginner seviyesi için fazla :((( biraz daha bilmek lazım
Esu2419 Fahriyya bazen foruma hiç bakamıyorum. Kusura bakmayın yeni görüyorum. 16kasım da doğdu kızım.
Tgc05 Ne faydalı bir post olmuş okuduklarımdan gaza geldim bende okul önc. Öğretmeniyim bebeğim 4 aylık kitap okuyorum ancak o da dinlenmek için uyuduğu zamanlarda yemek ve temizliği ancak yetiştirebiliyorum ilerleyen zamanlarda evden çalışmak istiyorum
Rosaa Simurg kitap okuyun ,araştırma yapın. Bazu sayfalar var you tube faydalı bilgiler veriyorlar onları takip edin .dil öğrenin.
Azramm49 Simurg kendimi geliştirmek için sadece yiyorum😂😂gerçelten çok haklısınه bu sene kendimi silkeliycem seneye açıktan yazılcam ortaokul mezunuyum hevesim çok var ama yapabilirmiyim bilmiyorum eşim imam bende kuran kursu hocası olsam fena olmaz hayaller güzel ama inşallah başarabilirim
Telatabiler Simurg ebdem çıkmadan çalışıyorum kozmetik deterjan makyaj ürünleri satıyorum isteyen olursa ekibime alıyorum
eceunverkanra @mevacan Merhaba annemiz, sosyal medya hesabı paylaşmak forumumuzda yasaktır. Bu nedenle yorumunuz silinmiştir. Bilginize🌹
teacher_mommy Simurg online eğitim seminerlerine katılıyorum, kpss ye hazırlanıyorum. İkinci üniversite düşünebilirsiniz(Anadolu üni.,istanbul üni. vs) aslında.