Ayy şahane post💃💃💃
Benim online derslerim oluyor çocuk eğitimi ve tasavvufla ilgili.
Bir de önlisans mezunuyum lisansa tamamlamaya karar verdim ve bunun için kitap aldım 3 ay sonra sınav var. İns calisabilirim🙈
Bir de düzenli olarak tefsir hadis okuması yapmaya çalışıyorum günde 1 tane olsa bile.
Çocuk gelişimi kitapları (özellikle Adem Güneş )ve kafa dagitma için arada polisiye okuyorum.
Ayrıca kendi için bir program satın almıştı eşim birkaç sene önce,ona merak saldım kendisi ileri derecede konusuyor, ben de sadece dinleyerek her gün 20-30 dk da ingilizce öğrenmeye çalışıyorum hiç sevmezdim ama diyalog ve gramer bambaskaymis konuşmaları anlayınca sevmeye başladım 🙈
Bir de Medeniyet Tasavvuru okuluna katılmaya çekinmistim ins Eylül’de ona da kayıt yaptıricam.🌺🖋️
kaynana elti vs sacmaliklarina artık kafa yormuyorum çünki bunlar insanın beynini yemekten başka işe yaramıyor ve beni çok geriletiyor kendime yatırım yapıyorum onların fitne ve cahilliklerini çözmeye çalışmıyorum. ( Yıllardır kendimi onlar için çok arka plana attığımi farkettim. )
Son olarak kilo vermek için doyurucu farklı salata tarifleri araştırıyorum, yeni şeyler denemek keyifli oluyor🤗 burdan canım Refika ya selamlar İyiki varsın 😄😘