Maraslianne Acıkogretımden ilahiyat onlısans bıtordım suan lısans,yapmak ıcın ders,calısıyorum 7.ayda sınavım var.gecelerı çalışıyorum vakıt buldukca ve kıtap okuyorum
menekseyagmr Ronam öylemi 🥰 yanınızda bebeğinize bakacak güvenilir bir insanın olması ne kadar güzel bende kayınvalidemle aynı şehirde yaşıyorum fakat yaşı itibari ile çocuk bakacak durumda olmadığı için malesef güvenip bırakabileceğim biri yok bu konuda şanslıymışsınız ☺️ Yapmak istediklerinizi tek tek gerçekleştirebileceğiniz bir süreç olur umarım sizin içinde 🤗
Katarsis MinikOsman kadın doğum konusunda Banu Çiftci ki hamilelikte de onun uygulamasıni kullanıyordum çocuk doktoru olarak ise şimdilik Osman gönülal sanırım yanlış da olabilir soyadı psiyatr dr Gülcan özer var aklıma gelenler bunlar
Sunabay Baharkokulum merhaba benim lise bire giden kızım var onun içinde onerebileceginiz kitaplar varmı?birde Ted dediğiniz nasıl birşey lise öğrencisi dede ise yararmi
Baharkokulum Sunabay ted konuşmaları youtube da var. İlgi alanına göre herkes çıkıp bir platform da kendi hikayesini ya da kendi ürettiği birşeyi anlatıyor. Mesela kızınız öğretmen olmak istiyor diyelim. Youtube a “ted konuşmaları öğretmenlik” Yazarsa bir sürü öğretmenlikle alakalı videolar bulur. Bunları hem alt yazısı ingilizce hem de seslendirmesi ingilizce dinlerse çok faydası olur. Zaten kısa videolar. Bir kere böyle dinlesin sonra da türkçe altyazılı dinlesin aynı videoyu. Kitap olarak Salih Uyan ın “Anlıyorum ama konuşamıyorum” isimli kitabını okursa ingilizce ye yönelik nasıl bir yol izlemesi gerektiğini öğrenir 🤗❣ sevgiler.
tosbikannesiii Simurg bende üniversite mezunuyum ama çalışmak nasip olmadı fırsat buldukça kitap okumaya çalışıyorum başka biseye fırsat bulamıyorum 😂
Glll44 MinikOsman ayneen oda var herkes tarafından sevilirim ama gel gôr kendim biseyler eksik gbi hissediyorum😬
mom006 Simurg youtubeda hocalardan videolar, ufku açan dünya belgeselleri, netflixten belgeseller ve izlenip ders alınası filmler izliorum kitaba ara verdim😅
ebru_du Kitap okumaya vakit yok belki ama dinlemeye var😊 bebeğim memede uyuyorsa eğer (en çok o zaman vakit oluyor bazen yarım saat kaldığı oluyor) storytelden kitap dinliyorum. Bazen bebek/çocuk gelişimi bazen roman bazen tarih… Bissuru kitap dinledim. Telefona bı uyg indirdim ingilizce kelime dağarcığımi genişletiyorum. YouTube da çok güzel videolar var açıyorum ev işi yaparken yemek yaparken dinliyorum. Mesela nasıl tasarruf yaparsın para biriktirirsin gibi bazen dua ezberlemek için videolar falan jajjdjdj🌼
Simay41 Simurg bende evlenmeden işten ayrıldım. Şimdide çalışmak istemiyorum bebeğimle ilgilenmek onunla vakit geçirmek istiyorum. Biraz büyüdükten sonra eşimde izin verirse tekrar çalışırım çünkü evde insan afallıyor bianda boşluğa düşüyor. Ne yazık ki kendimi geliştiremiyorum hiç boş vaktim olmuyor bi kitap okumaya çalışıyorum o kadar 😔
Liiilaaa Simurg ben bebeğimin uyuduğu saatler kitap okuyorum akşam da dahil tv hayatımda sadece salı ve çarşamba akşamı var instagramı kapattım facebook kullanmıyorum
Metinazat Annesibel her gece dusunuyorum ve tamam artık yarin başlıyorum bir sekilde diyorum. Ama sonu yine hüsran 😣😔
Simurg Zeytinimbenim edebiyat öğretmenleri çok tatlı oluyor ya ben çok severdim öğretmenimi ve onun sayesinde edebiyatı 💚
Zeytinimbenim Simurg genelde öğrenciler de seviyor diğer derslere göre biraz daha hitap ediyor onlara ben de lisedeyken çok severdim 🥰 hatta edebiyat öğretmenim sayesinde okudum ben de bu bölümü 💜