frauy Bebeğinize doğduğu günden itibaren nasıl banyo yaptırıyorsunuz , kendiniz mi yıkıyorsunuz eşinizle mi. Banyo küvetimiz var filemizde var ama filemizde durmuyor. Nasıl rahat yikayabilirim 2 bucuk aylık oğlum 🌸
Cheddar frauy ilk 3ay eşimle yıkadık sonra ben kendim yıkadım. Köpük file almıştım e bebekten hem geniş hem de pufidik bişey olduğu için rahat yıkıyordum.
Yenidennn frauy 4 aya kadar yardım aldım 4. Aydan sonra tek başıma yıkadım oğlumu şu an 10 aylık. Ben fileye yatırıp göbeğini falan yıkıyordum sonra sırtını ceviripte değil de sağ yan çevirip sonra sol yana çevirip arkasını yıkıyorum öyle daha kolay oluyor.
Asafeymeninannesi frauy Merhabalar 😊 6 aylık olana kadar da annem yada eşimin yardımıyla yıkadım. Fileye hiçbir zaman güvenemedim nedense. Küvetin altına yumuşak bir havlu serip uzandırarak yıkamıştım sürekli. Oturmaya başladıkça bu durum kolaylaştı tabii 😊
yusufumyasemin Cheddar ya doğumdan önce ondan sipariş verdim sürekli kontrol ettim hareketini , olduğum şehrin bana yakın kargoya indi ama bekle yok bekle yok ordan geri iade işlemi başlattılar fileyle kaldım geride sipariş veremedim 😄
Elifeslem1 frauy doğduğundan beri tek yıkıyorum ilk ay sadec annem yardım ettti ara ara eşim banyo filesi ebebekte almıştım şişik oturana kaadar öyle yıkadım oturduktan sonra 5. 6.ay da oturarak yıkadım
INooR Elifeslem1 ben kulağına su kaçmasından çok korkuyorm oyüzden hiç tek yıkayamadım. Siz başını nasıl yıkıyorsunuz
alerjikbebekannesi frauy 5.aydayız hep annem yada kayınvalidem yardım etti yıkamama küvetinin içine pufidik alt açma minderlerini serip yıkadık hep filede çığlık çığlığa oluyordu çünkü.Yavas yavaş oturmalar başlayınca daha rahat olur ben tek yıkarım diye düşünüyorum.
BeautifulMother1 frauy merhaba biz hep içerisine minik bir yastık onun üzerine de yumuşak çarşaf koyup o şekilde yıkıyordum şimdi de 10 aylık küveti yarım su ile doldurup oturtuyorum sonra yıkıyorum 🙂
Ahmetcimmm 4 aylık olucaz eşimle yıkıyoruz e bebekten köpük file almıştık yastıklı ona yatırıyoruz bi de bi uygulama var bebeğini uyut diye onda ninniler bölümünde kırmızı balık şarkısı var onu açıyoruz çok seviyor ama hızlı yıkarsak ağlıyor keyifli bi şekilde onu sakinleştirerek yapıyoruz çok mutlu şu an
yusufumyasemin frauy eşimle yıkıyorum maşesef herkeste böylemi bilmiyorum ama belim kaldırmıyor bebeğin ağırlığını ters çevirdiğimde , o an eşim tutyo filan yaza ancek oturduğunda gek yaptırabilirim
aylnn15 frauy 3 4 aylık olasıya kadar eşimle yıkadık bi kere yıkayayım dedim cesaret edemedim sonra baktım olmuyor bi cesaret geldi sürekli eşimlede olmuyor küvette bi kaç kez yıkadım sonra duşakabinde yıkamaya başladım kucağımda
Yenidennn Ozlmylmz yok ya korkmayın inan zor olmuyor, bende şüphe ettim yıkayamam diye sonra aman nereye kadar hep birini bekleyecem dedim o gün bugündür de tek yıkarım
Elifeslem1 INooR başından su dökünce elimi alnına koyuyorum ağzına girmesin diye kukagjna girmez zatn yavaş yavaş dökünce birde tek olunca iş başa düşüyor mecbur yikıyorsun
Minikum frauy kırkına kadar kayınvalidemle yıkadık sonra kendim yıkadım küvetinde eşimin yardımıyla ilk zamanlar küvet içine battaniyesini falan koyup elimle tutuyordum sonra köpük fileye yatırıp yıkadım 6. Ayından sonrada duşakabinin içine havlu koyup oturtuyorum öyle yıkıyorum küveti daha kullanmıyorum. Direk küvet içine koyarak altına havlu battaniye koyup tabi öyle yıkayabilirsiniz veya beraber duşa girenler var ben bir iki defa denedim ama çok kolay gelmedi bana öylede deneyebilirsini
Yenidennn Ozlmylmz önce kuvetini hazırlıyorum sonra havlusunu seriyorum yakın bi yere fileye koyup yıkıyorum yavaş yavaş da su döküyordum, Hemen alıp koyuyorum havluya. Şu anda küvette oturtup yıkıyorum oyuncak atıyorum içine oynarken yıkıyorum kolay oluyor.
NNF19 frauy kendim yıkıyorum. Banyo küvetinde resmen eziyet çekmişim. Bir tavsiye ile deniyeyim dedim suyu sevmeyen kızım sudan cıkmaz oldu. Bulunduğu yerde sicak. Oynuyoruz yıkıyorum. Hçbiyerde dağılmıyor. Birebir😃♥️